![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 20 2016, 16:54 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שמכם וכינוייכם: שיר, ג'ואן רולינג
תאריך הלידה: א' חשוון עברי, 16 באוקטובר לועזי -------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 23 2016, 14:30 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
י"ב אלול עברי. לא יודעת מה הלועזי
שם וכינויי: יערה, פרופסור מקונגול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2016, 13:57 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספתם :)
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 10:21 AM
|
||
שם +כינוי: עומר ,עומר כהן
תאריך הלידה:11.11 -------------------- ![]() אני מת על סקרלט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 11:32 AM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נוספת
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 12:55 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי- אלכסנדרה, אלכס, או אלכסה או אלכסי, מה שתבחרי...
תאריך לידה- 13.7 סווווווווווווווו... אין בקושי אנשים ביולי!!! ![]() -------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 8 2016, 18:24 PM
|
||
נוספת.
|
|
פורסם ב: May 13 2016, 20:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם: שקד כינוי: ג'יני פוטר1
תאריך הלידה: 11.6 -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 14 2016, 22:48 PM
|
||
ערכתי (:
|
|
פורסם ב: May 17 2016, 16:20 PM
|
||
![]() מוגל |
כינוי+שם: לילי לונה פוטר המלכה!120, אביב
י' אדר\10.3 -------------------- רייבנקלוית בדם ובנשמה!!!!!!!
אם אתם מלכים\מלכות התמונה הזה: ![]() ואם אתם ממש מלכים+חמודים\מלכות+חמודות תלחצו גם כאן: ![]() זה ממש יעזור לי!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 20 2016, 11:51 AM
|
||
נערך :)
|
|
פורסם ב: May 25 2016, 15:30 PM
|
||
שם: אביב
כינוי: לילי לונה פוטר האמיתית תאריך לידה עברי: י' אדר תאריך לידה לועזי: 3 במרץ -------------------- פרשתי:)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 6 2016, 22:30 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם : אשליי
כינוי : לאבגוד לונה תאריך לידה עברי : א' אייר. תאריך לידה לועזי : 13 אפריל. -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 17 2016, 12:14 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם + כינוי: לילי + Hot Chocolate.
תאריך לועזי: 17.6, היום. -------------------- קימ/ליליקה (אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה) ![]() טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3> והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה. וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3> לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר) אופס אני בורחת💕 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 25 2016, 16:54 PM
|
||
![]() מוגל |
שם+כינוי: רוני+Renesmee Cullen
תאריך לידה: 24.2 -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |