![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (156) « ראשון ... 10 11 [12] 13 14 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 21 2015, 17:25 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יצליחו להביא לי הסבר ספק אז כן
פלר טדי? -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 21 2015, 17:27 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פלר טדי? לא ויקטואר טדי? הפרשי גילאים, באמת. ופלר נשואה.
אם הכוונה היא לויקטואר, אז בעד ענק. הארי ולונה? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 18:51 PM
|
||
![]() I am good, but I am a villian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כלכך לא.
ביל וטונקס -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 19:39 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא. לא. לא. טונקס עם לופין! לופין!
פרד והרמיוני (נגד, נגד!) -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 19:45 PM
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאא
נוויל ולונה? -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 19:48 PM
|
||
לא. אני לא בעד לונוויל. ממש לא.
פרד וג׳ורג׳? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 19:54 PM
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה??? לונה ונוויל זו שלמות!!
--- לאאאאא הרמיוני וצ'רלי? -------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 22 2015, 20:09 PM
|
||
כלכך לא.
פרסי ופנלופה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 10:55 AM
|
||
![]() Go Vegan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
צ׳ו/סדריק -------------------- “Home is behind, the world ahead, And there are many paths to tread Through shadows to the edge of night, Until the stars are all alight. Then world behind and home ahead, We'll wander back and home to bed. Mist and twilight, cloud and shade, Away shall fade! Away shall fade!” - J. R. R. Tolkien --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 2 2015, 14:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא
דראקו והרמיוני (לאאא) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2015, 15:52 PM
|
||
תלוי איך זה כתוב
הארי וג׳יני (למרות שאני לא בעד. תתפלאו) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 13:40 PM
|
||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא בעד? סילנציו! בעד ענק לגיני והארי!
סקורפיו ואלבוס סוורוס -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 13:47 PM
|
||
![]() חבורה סודית מאוד שאוהבת במבה ובה סופר פוטר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נגד.
הרמיוני ולונה. -------------------- ג'ורדי • לא כאן • תשמעו פודקאסטים של ראסטי קוויל לא תתחרטו מבטיחה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 14:08 PM
|
||
לא
מינרבוס? -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2015, 17:27 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
זה מנרווה ורמוס? כי אם כן, אז אני לגמרי נגד.
רון ולבנדר -------------------- Miss Lovgood הלקטוז רגיש אלי, אני לא רגישה אליו/משוגעת לגמרי/רוצה שתחפרו לי בה''פ/חוסכת לשינוי כינוי, וממש לא מנסה לרמוז כלום ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |