![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (156) « ראשון ... 21 22 [23] 24 25 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 16:10 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוהב יפה ברמות
-------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:25 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סדריק וצ'ו
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:31 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:31 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה???????????????????
סדריק והרמיוני --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:32 PM
|
||
מה מה
פחות אהבתי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:34 PM
|
||
ג'יני ודין
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 21:36 PM
|
||
אמממ חמוד כזה, זה סבבה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:05 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
גי׳יימס וסיריוס
-------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:28 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא, הם רק חברים טובים, לא כל חברים טובים צריכים להיות בזוגיות, וגם ג'יימס צריך להיות עם לילי! אחרת איך היה נולד הארי פוטר? (וחוץ מזה אני אוהבת רק קאנון)
-------------------- תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:32 PM
|
||
מי צריך את הארייייי
קרושנקס ורך-כף (בהנחה שקרשנקס גם אנימאגוס) -------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
המממ... מעולם לא שמעתי על השיפ הזה אבל בכל מקרה זה נראה לי מוזר, הם רק הבינו אחד את השני והיו חברים, לא היה שום רמז לקשר רומנטי (ובכל מקרה, אני לא חושבת שהוא אנימאגוס, אבל באמת יש תיאוריה כזאת, או שזה סתם שהמציאו את זה בפאנפיקים?)
-------------------- תכלת | 22 | קוראת מקצועית | משתמשת סמויה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 22:52 PM
|
||
בלטריקס ווולדמורט
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 23:15 PM
|
||||
האמת שזה נראה לי אחלה שיפ אבל זה לא אומר שהוא בריא או רומנטי, אני חושבת שוולדמורט לא באמת אוהב את בלטריקס אבל הוא מעריך אותו מאוד ומכבד אותה. מצד בלהטריקס היא קצת לא בסדר בראש ויותר אובססיבית לגבי וולדי אבל נראה לי שיש בזה גם אהבה. --------- לגבי קרושנקס, כן יש תיאוריה שקרושנקס היה החתול של משפחת פוטר (זה קאנון שהיה להם חתול ושקרושנקס חיכה לאימוץ המון זמן עד שהרמיוני לקחה אותו) ובגלל זה ראה את כל מה שפיטר עשה וגם ניסה לעזור לסיריוס מאוחר יותר בספר השלישי. יש גם תיאוריה שקרושנקס היה אנימאגוס אבל היא דיי מלאת חורים ולא מבוססת -------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 17:20 PM
|
||
רון ולבנדר (כן אני יודע שזה זוועתי)
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 22:04 PM
|
||
נוראי ואובססי קצת
-------------------- 𝕰𝖑𝖎𝖆𝖓𝖆 𝕸𝖆𝖑𝖋𝖔𝖞 ![]() [ 𝕄ℂℝ * 𝔽𝕆𝔹 * ℙ!𝔸𝕋𝔻 * 𝕋Øℙ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |