![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 [2] 3 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 19:36 PM
|
||
![]() גובלין שכיר בגרינגוטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שפשפתי את לחיי בכאב. התחלתי להרביץ לה. "כן! פרסי ג'קסון שלך! מה כבר אמרתי כולה?!"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 19:56 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התנשמתי. "את. לא. עשית את זה עכשיו."
-------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 20:01 PM
|
||
"אני. כן. עשיתי. את זה." חיקיתי את קולה.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 20:11 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זהו זה. היא עברה את הגבול.
"מה נראה לך שאת?" צרחתי והתנפלתי עליה. עכשיו,להגנתי אני חייבת להגיד שאף פעם לא הלכתי מכות. תמיד אני נוהגת להחשיב את עצמי כבחורה נעימה. לכן זה למה הדבר הראשון שעשיתי היה למשוך לה בשיער. "תחזרי ממה שאמרת!" צרחתי, ומזוית עיני ראיתי שאנשים מתקהלים סביבנו. -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 20:16 PM
|
||
שיהיה ברור, זה ממש לא האופי שלי.
---- "אאוץ'! את נורמלית?" משכתי לה חזרה בשיער, חזק יותר ממה שהיא משכה לי. "אני לא מתחרטת. פרסי ג'קסון שלך. מה כל כך נורא בזה?!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2015, 20:25 PM
|
||
בעניין של "אף פעם לא נתתי לה מכות ואני כל כך חסרת ניסיון"- זאת אניXD
השאר- לא. אני דוגלת בשיטה להתנקם באנשים בסודיות ![]() (יודעת איך?;) -- "שאיכשהוא אמרת שהוא לא טוב!" צעקתי וחבטתי לה ברגל. היא נפלה מיד. ואז צנחתי עליה עם כל כובד משקלי. "קא-פאו!" -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 18:32 PM
|
||
בטח, עם מופלטה מורעלת! XD
--- "אני? את פשוט מדמיינת דברים!" היא נפלה על הצוואר שלי. החטפתי לה בכפות ידיי, מתמרנת בין להכאיב לה לבין לנסות לנשום. --- היי, התחלתי פרסיג' (את לא העצלנית היחידה בעולם. לא אשמתי שיש לו שם ארוך XD) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 18:41 PM
|
||
איך ידעת? XDD
-- התגלגלתי מתחתיה כשהיא ניסתה לאחוז לי בצוואר. ,את מכאיבה לי!" צרחתי. הכנסתי את ידי לכיס שלי וזרקתי עליה את מה שהיה שם. זאת הייתה ממחטה. -- פרסיייי פרסיפרסיפרסיי ![]() ![]() איך הוא בנתיים? ^^ (חה, בטטות פוראבר! XD) -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 18:43 PM
|
||
מאיוק? לא זוכרת? עם התפוח המורעל?
--- "זו המטרה!" צחקקתי ברשעות. "לא! רק אל תזרקי עליי ממחטה!" צעקתי בציניות, תוך שאני מחטיפה לה מכות. ---- אהבתי. את השתקמת מהאבל שלך? היי, נחשי מה? אני אולי הולכת לפגוש את יור סיס ^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 18:46 PM
|
||
אוו רייצ'!
היא מזמן לא התחברה. מה שמזכיר לי שאני צריכה לצעוק עליה. הממ. -- "אח!" נהדפתי לאחור כשהיא פגעה בבטני. התכוננתי להסתער עליה -"הלך עלייך!- כשפתאום שתי זרועות חזקות תפסו אותי מאחור. -- לא לא האבל עדיין בפנים *סניף סניף* אבל החיים ממשיכים *סניף* אומייגוד, את נועה? סיסוווש? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 18:49 PM
|
||
חיחיחיחיחי, בואי נצעק עליה יחד! XD
---- "עזוב אותי, מי שלא תהיה!" צרחתי על הידיים החסונות שאחזו בי. ---- XD יאפ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 19:38 PM
|
||
יחי הצעקות!
![]() -- "מה זה-" צרחתי וניסיתי להאבק במי שתפס בי. "מה אתה-" אבל לפני שהספקתי להוציא עוד מילה יד חסמה את פי ובד נקשר לעיני. חושך השתרר. -- אז ככה, נכון זה ממש לא הגיוני ששני ילדות שלא נפגשו מעוךם רבות בצורה ככה ואז רוצים להזמין משטרה טזה? בואי נהפוך את זה למטורלל יותר. שיחטפו אותנו? ^^ ו- אומייגד? מי? מה? איך? (איך את זוכה לפגוש אותה ואני לאא *סניף*) -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 19:46 PM
|
||
"ת...עזב...ו אותי" אמרתי בקול שבקושי נשמע בגלל היד שחסמה את פי.
--- אוקיי ![]() אני אספר לך בה"פ. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 19:55 PM
|
||
היד התדהקה סביב פי. "אהמ-כעח-אבעמ" ניסיתי לדבר, אבל לא הצלחתי. לפתע הרגשתי אוויר חם לידי. "אל תוציאי מילה." לחש קול לידי, קול מאיים. "אחרת את וחברה שלך תסבלו."
-- סבב, בהפ^^ -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2015, 20:07 PM
|
||
נשכתי את הזר האלמוני בידו. ברגע שהוא הרפה מאחיזתו,
צרחתי בכל כוחי: "היא לא החברה שלי!" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |