![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (4) 1 2 [3] 4 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 10 2015, 17:55 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDDD
"היא לא החברה שלי!"- ככה את בוגדת בי? תודה רבה באמת, סה ![]() -- ברגע ששמעתי את זה התקפלתי לאחור והכנסתי אגרוף בבטן באיש שהחזיק אותי. "כן!" צרחתי כשסוף סוף השתחררתי. "היא לא חברה שלי!" -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2015, 18:45 PM
|
||
![]() גובלין שכיר בגרינגוטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDD
------- קיפלתי את הרגל לאחור בחוזקה, באופן שפגע בגבו של הבחור שהחזיק אותי. הוא עזב אותי מיד. רצתי אל הבחורה ההיא. "אז... מה עושים עכשיו?" שאלתי כששני הבחורים החסונים מוטלים על הרצפה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2015, 19:36 PM
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שני הבחורים היו גברתנים. הם לבשו מעילי עור ובנדנות היו קשורות סביב ראשם. 'מה אנחנו בסרט קולנוע?' תהיתי לעצמי. הם שכבו על הקרקע בלי לזוז, ואני הרמתי את מבטי אל הנערה. "טוב," אמרתי, חושבת תוך כדי דיבור. "קודם כל אנחנו צריכות להתגאות, כי מה-זה-הראנו לבחורים האלה!"
-- -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2015, 19:47 PM
|
||
"לגמרי!" הסכמתי. הרמתי את ידי לכיף.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 12 2015, 19:56 PM
|
||
תקעתי בה מבט וצמצמתי את עיני.
-- יאא שירשוק תתחדשי על החתימה3>! -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2015, 18:19 PM
|
||
גירדתי בראשי כדי שהיא תחשוב שלא התכוונתי לכיף.
--- תודה :) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2015, 18:21 PM
|
||
ראיתי שהנערה נסוכה מכך שלא נתתי לה כיף. ואז חייכתי. "סתם בצחוק. את לא מזהה הומור?" הרמתי את ידי לכיף.
-------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2015, 18:21 PM
|
||
חייכתי ונתתי לה כיף. היא נחמדה, אחרי הכל.
|
|
פורסם ב: Feb 18 2015, 20:59 PM
|
||
עיוותי את פניי ונדנדתי את ידי. "אווו איזה כיף חזק."
-------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2015, 21:01 PM
|
||
"מגיע לך!" אמרתי בחיוך.
"אממ... מה את אוהבת לעשות?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2015, 21:07 PM
|
||
חייכתי אליה. "אה ובכן, אממ. אני אוהבת לעשות נזק נפשי לאנשים."
|
|
פורסם ב: Feb 18 2015, 21:10 PM
|
||
צחקתי. "הוו אוקיי. את לא נראית כמו אחת שמסוגלת לעשות נזקים נפשיים. את נחמדה!"
|
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 08:24 AM
|
||
"הו, ובכן יקירתי," עשיתי פרצוף ערמומי. "מראה לפעמים יכול להטעות."
|
|
פורסם ב: Feb 19 2015, 16:29 PM
|
||
חייכתי. "את יודעת איזה יום היום?"
--- הכוונה פה (^) זה למה שהודעת בנו"ד. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 22 2015, 17:10 PM
|
||
"היום שבו כל הדתיים משתלטים על העולם כי יש לי מצב רוח ממש קרימינלי עכשיו?"
-- הו, מה זאת אומרת?:> -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |