![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 23 2015, 16:34 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי לכולם! לפני מספר דקות הורדתי פוטושופ נייד, נכנסתי אליו ולמרבה ההפתעה הוא היה... בצרפתית. כן, לא משהו שאני רגיל אליו (למרות שכבר היה לי שלב שכולל פוטושופ בצרפתית)
בכל מקרה, הכנתי מדריך קצרצר בשביל כל הלחוצים, כמוני בערך ![]() כך נראה הפוטושופ שלי כרגע אז אני סוגר אותו בשביל שלא תהיינה בעיות ![]() אני נכנס לתיקייה של הפוטושופ (מיקמתי אותה בהורדות אבל אצלכם זה בטח בדיסק המקומי תחת התיקייה ADOBE) ![]() נכנס לתיקייה App ![]() עכשיו לPhotoshop CS6 ![]() לLocales ![]() לen_US -> Support Files עכשיו אני עומד לשנות את הקובץ tw10428. תעמדו עליו, לחצו על שנו שם ![]() כתבו את המילה bak במקום המילה dat בסיומת. ![]() ![]() לחצו כן ופתחו את הפוטושופ שוב! ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 26 2015, 09:10 AM
|
||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדריך מעולה! תודה:)
-------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |