![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 75 76 [77] 78 79 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 00:51 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התאומים להארי על פרסי
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 00:52 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן (:
"יש לך חיפושית מים בשיער" -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 07:24 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ויקטור קרום להרמיוני
-------------------- כמה טוב להיות בהפלפאף שלום אנשים לא אגיד את שמי האמיתי אז תקראו לי גמבה ![]() הפלפאף ~ כי סדריק הוא שלנו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 08:23 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"השמדת עץ עתיק..."
לא דייקתי אבל אפשר להבין מי זה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 10:26 AM
|
||
סנייפ להארי ורון
-------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 11:02 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
" זה שיש לך מתעד ריגשי של כפית..."
-------------------- אריאלה~17~ספרים~כלבים~פאנגרל לנצח! תמיד במרחק ינשוף! ",תכנס לעולם הקטן שלך יותר, כדי לראות אם החד- קרן הזיז משהוא" ![]() " מי אנחנו?" "פאנגרלס!" "ומה אנו עושות?" "קוראות!" "ומה זה עשה אותנו?" "לא יציבות נפשית!" "והאם נפסיק?" "אף פעם!" הפאנפיק סולאנג'לו המהמם שלי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 11:20 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני לרון אולי?
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 12:07 PM
|
||
אני חושבת שכן.
"תעשה שהוא יזוז, אבא!" -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאדלי לורנון
-------------------- כמה טוב להיות בהפלפאף שלום אנשים לא אגיד את שמי האמיתי אז תקראו לי גמבה ![]() הפלפאף ~ כי סדריק הוא שלנו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 12:09 PM
|
||
כן (:
"דמבלדור לבד בלי שרביט! יפה מאוד..." -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 14:01 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אמיקוס לדראקו?
או בלטריקס לדראקו? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 14:09 PM
|
||
אמיקוס לדראקו. יפה מאוד!
-------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 14:11 PM
|
||
"הבה ונרדוף אחרי קצוויתיה החמקמקים של הארפתקאה"
זה לא המשפט המדויק אבל ברור מי אמר את זה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 14:12 PM
|
||
פרד/ג'ורג' להארי?
אני מהמרת על פרד. -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 24 2018, 14:12 PM
|
||
יותר בכיוון של דמבלדור להארי בחצוי הדם כשיצאו לחפש את ההורקרוקס
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |