![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 88 89 [90] 91 92 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 00:17 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון.. דובי היה פשוט אומר "דובי רע". זאת הייתה ווינקי שאמרה לו "אתה גמדון רע, דובי!" אחרי שאמר שהמאלפויים היו "אפלימים ורעימים".
תמשיכו ![]() -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 00:18 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני אדע שחזרת לעצמך"
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 01:07 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני לרון
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 01:36 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפההה
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 02:38 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"וזה היה המקום הראשון שחשבתי עליו"
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 09:17 AM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רון להארי?
כבר סיכמנו שזה מה שאני אומרת כשאין לי מושג חחח -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 2 2018, 11:49 AM
|
||
רון להארי על ביקתת הצדפים
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:35 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת... האמת היא דבר יפה ונורא, ולפיכך יש לטפל בה במירב הזהירות.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:36 PM
|
||
דמבי להארי
בשבת עברתי על הספרים כדי למצוא ציטוטים מוכרים -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:46 PM
|
||
לעולם אל תבטחי במשהו שחושב בכוחות עצמו אם את לא יודעת איפה הוא מחזיק את המוח שלו.
אני מוצאת בויקיפדיה -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:47 PM
|
||
אדון וויזלי לג'יני
אני כבר חפרתי את הוויקיפדיה -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:50 PM
|
||
זה דבר מוזר, הארי, אבל אולי אלה שמתאימים ביותר לתפוס עמדות של כוח הם אלה שמעולם לא שאפו לו.
אז את יודעת כל מה שאני עושה, זה טפשי לעשות את כל זה. (אבל זה מוסיף חרמשים והודעות, אז תמשיכי) -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 22:57 PM
|
||
דמבי להארי
דווקא את זה אני לא מכירה. -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 23:00 PM
|
||
בדרך-כלל אני כלב מאוד טוב-מזג. למען האמת, ג'יימס הציע לא פעם שאהפוך לכלב באופן קבוע. עם הזנב הייתי יכול לחיות, אבל הפרעושים ממש הורגים אותי.
המשפט הזה ממחר מצחיק נכון? את יכולה למצוא צייטוטים גם בויקיציטוט https://he.wikiquote.org/wiki/%D7%94%D7%90%...%95%D7%98%D7%A8 -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 3 2018, 23:03 PM
|
||
סיריוס להארי
כן אני חולה על ההערות של סיריוס תודה על הקישור! -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |