![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 15 2016, 17:42 PM
|
||
![]() מוגל |
האגריד להארי
-------------------- היי, אני הילה. וואנס וזה...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2016, 17:45 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה נשמע כאילו זה האגריד להארי
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2016, 19:12 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״תקוותינו הגדולה ביותר זה הארי. בטחו בו.״
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2016, 19:28 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מילותיו האחרונות של דמבלדור אל רמוס וקינגסלי
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 16 2016, 19:32 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
חצי העדר הוא היתנפל עליו-
-------------------- MAYA אני מתה על ג׳יני! מאיה 🐴 12 🐴 הארי פוטר 🐴 ג׳יני המלכה ! 🐴 13 ![]() קרדיט לתוםסיוון על החתימה סליחה אם יש לי שגיאות כתיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 20:43 PM
|
||||
האגריד אמר את זה, אבל בספר, לא בסרט.
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 20:44 PM
|
||
אל תרחם על החיים הארי...
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 20:47 PM
|
||||
אם זיהיתי נכון את הציטוט, יש לך שגיאה. זה "אל תרחם על המתים, הארי. רחם על החיים, ובעיקר על אלה החיים בלי אהבה."
דמבלדור להארי -------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 22:48 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמחקו בבקשה. לא שמתי לב לתשובה שלפניי
הודעה זו נערכה ע"י Viva La Vida ב Feb 17 2016, 22:49 PM -------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 22:50 PM
|
||||
"אתה קוסם, הארי"
|||
|
פורסם ב: Feb 17 2016, 23:11 PM
|
||
האגריד להארי
-------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 18 2016, 12:46 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אל תקריב את עצמך בגללי!"
-------------------- הצלקת של הארי לשעבר|עומר|14|הספרים יילכו איתי לנצח|כותבת|זהו
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=6094029 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 19 2016, 08:33 AM
|
||||
אני חושב שהארי לרון, במשחק השחמט, אבל אני לא בטוח.
|||
|
פורסם ב: Feb 20 2016, 19:56 PM
|
||
"אני אוהבת אותך רון"
-------------------- זיו - 20 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 20 2016, 22:27 PM
|
||
הרמיוני לרון?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |