![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 113 114 [115] 116 117 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 14 2018, 19:08 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני פשוט כל כך כועס, כל הזמן"
קשה, אבל בכל זאת -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2018, 19:49 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי ל... סיריוס?
או הארי לרון והרמיוני? או הארי לדמבלדור? אם לא , אני אשמח לרמז:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 14 2018, 22:08 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שהארי לדמבלדור"...
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 00:40 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע לי הארי לרון
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 14:42 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב מכיון שליאן לא עונה...אני אתן משפט חדש..
-------------------------------------------- "למה לא, לכו בעקבות הפרפרים?" -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 15:08 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
המשפט של ליאן היה הארי לסיריוס בחמישי.
המשפט שלך זה רון להארי בשני. -------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 15:10 PM
|
||
אהה יופי
"ואז..הכל ניהיה קר" יש הרבה אופציות שאמרו דברים דומים אבל את המילים הספציפיות האלה אמר מישהו מסוים -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 16:03 PM
|
||
גברת פיג
במשפט של הארי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 16:04 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הם אפילו לא טרחו לדייק בשם, זה ממש אומר שהוא לא חשוב!"
לא מדוייק, אבל אפשר להבין... -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 16:17 PM
|
||
דראקו לקהל מאזיניפ משועממים אבל בעיקר רון וויזלי.
והוא אמר אם אני לא טועה "כאילו הוא לא חשוב" -------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 17:06 PM
|
||
"אחי רון חלם חלום רע,בסך הכל פרופסור"
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 17:40 PM
|
||
פרד/גורג לדמבלדור?
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 17:40 PM
|
||
לא!
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 17:44 PM
|
||
אוך... רמז?
|
|
פורסם ב: Feb 15 2018, 18:13 PM
|
||
בספר השלישי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |