![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 119 120 [121] 122 123 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 09:56 AM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דראקו להארי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 13:13 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אתם תישארו איפה שאתם" לא נאמר על ידי האגריד לרון והארי, אלא נאמר על ידי מולי וויזלי לפרד וג'ורג' כשחזרו למחילה אחרי שניפחו את הלשון של דאדלי. לא חשוב.
אהמ... "זה היה מצוין, פוטר!" -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 13:41 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה נכון..אבל גם האגריד אמר את זה
אממ..מקגונגל להארי? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 14:12 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני גם חושבת. זה נכון?
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 14:59 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמבלדור להארי?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 25 2018, 21:27 PM
|
||
מקגונגל להארי אחרי המשימה הראשונה, כל הכבוד!
"אני אהיה למעלה בחדר שלי, לא אשמיע שום רעש ואעמיד פנים שאני לא קיים". נתתי לכם אחד קל, תודו:) -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2018, 00:01 AM
|
||
באמת קל. הארי לוורנון, פטוניה ודאדלי. (בעיקר לוורנון.)
|
|
פורסם ב: Mar 26 2018, 15:37 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"הלא נודע הוא שמפחיד אותנו כשאנו מסתכלים על המוות והחשכה, זה הכל."
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 26 2018, 23:51 PM
|
||
נשמע כמו דמבלדור. דמבלדור להארי?
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 26 2018, 23:53 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנראה. "הארי, שמת את שמך בגביע האש?" הוא שאל ברוגע. (כי אני חייב להכניס את זה XD)
-------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2018, 00:01 AM
|
||
דמבלדור להארי.
מה שמזכיר לי מאד את זה- ![]() ![]() "אתה הולך לסבול... אבל גם להיות שמח לגבי זה." -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 27 2018, 00:26 AM
|
||
רון להארי
![]() -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Mar 29 2018, 19:48 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כי... כל יום יש חדשות חדשות, אתם מבינים."
--------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 29 2018, 22:14 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הארי לדודה פטוניה ולדוד ורנון
|
|
פורסם ב: Mar 30 2018, 07:01 AM
|
||
"אני לא יודע אם זה יכאב אפילו... אני מעולם לא מתתי."
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |