![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 121 122 [123] 124 125 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 11:28 AM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סנייפ להארי?
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 11:44 AM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון. דראקו להארי.
תורכם -------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 21:48 PM
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא הבנתי אם 'תורכם' זה החידה או לא אז אני אעשה..
"שוב משוויץ בגזיר העיתון שלך?" -------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 22:05 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד או ג'ורג' לרון
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 23:33 PM
|
||
"אני מוכרח לעשות את זה, הוא יהרוג אותי אם לא."
-------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Apr 3 2018, 23:48 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מאלפוי לדמבלדור
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 4 2018, 08:29 AM
|
||
כן (:
"זה היה ממש כאילו היו לי חברים..." -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Apr 4 2018, 10:07 AM
|
||
לונה להארי ונוויל
|
|
פורסם ב: Apr 5 2018, 23:21 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"למה זה תמיד קורה רק לי?"
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 5 2018, 23:42 PM
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי לרון והרמיוני
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2018, 05:49 AM
|
||
"ממש שימושי איך שהוא מסתובב עם כנפי העטלף שלו..."
-------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Apr 8 2018, 10:15 AM
|
||
קווירל להארי?
|
|
פורסם ב: Apr 8 2018, 16:00 PM
|
||
![]() so long, and thanks for all the fish! ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן! (נדחף באמצע).
"המוכר בחנות כמעט בכה כשאמרנו שאנחנו רוצים שניים" עריכה : אוי אופס, זה לא היה בסרטים, רק בספרים... -------------------- אופיר ".you keep using that word. I don't think it means what you think it means" סלית'רין גאה (אך גריפינדור באתר), נצנצים זה מלכלך, וחד הקרן רצח את הגבינה. אם למישהו בא להוסיף טקסט לחתימה היבשה שלי, תשלחו לי בה"פ. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 8 2018, 16:07 PM
|
||
זה רון להארי. (בספרים.)
שאלה מהסרטים: "אני לדוגמא מריחה קלף חדש, דשא קצוץ ומשחת שיניים בטעם מנטה." -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Apr 8 2018, 18:21 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הרמיוני לכיתה, כאילו דה
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |