![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 13 14 [15] 16 17 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Apr 17 2016, 17:35 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי מושג...
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 14:36 PM
|
||||
![]() מוגל |
אני חושבת שהרמיוני למלצרית בבית קפה שבסר השביעי אבל את צריכה לעשות משהו מהסרט...
--------------------
אבדה קדברה על כולכם וזהו ![]() ![]() תודה ענקית להרמיוני גרינגר 1 שלקחה חלק גדול בעיצוב החתימה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 18 2016, 16:48 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהבה, הארי. אהבה.
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 20 2016, 18:51 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ורנון דראסלי להארי בסרט הראשון ממש בהתחלה . . . אהבה, הארי אהבה. - דמבלדור להארי. -------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 21 2016, 01:03 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... ועד אז, תם ונישלם הקונדס
-------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2016, 10:20 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד/ג׳ורג׳/הארי למפת הקונדסאים
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2016, 12:02 PM
|
||
לא נכון... רמוס להארי, שאומר לו שהם עוד ייפגשו, ועד אז, תם ונישלם הקונדס
-------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 21 2016, 20:00 PM
|
||
"תהיה נסיעה עם הרבה קפיצות !"
-------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
|
|
פורסם ב: Apr 21 2016, 22:44 PM
|
||
הראש הדוחה ההוא מהאוטונוס לילה להארי
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 01:01 AM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"סיריוס בלק הוא רוצח!!!!"
-------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 08:29 AM
|
||
לא היה כבר? נראה לי סטן מהאוטונוס לילה להארי
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 08:46 AM
|
||
"after all this time ?"
"always." תרגום : ״אחרי כל הזמן הזה ?״ ״תמיד.״ -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 10:26 AM
|
||
דמבלדור לסנייפ
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 11:56 AM
|
||
״מישהו ראה את הרם-און-ניני ?״
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 22 2016, 15:27 PM
|
||
ויקטור קרום לתלמידים. אבל לא שומעים את זה בסרט.
-------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |