![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 17 18 [19] 20 21 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 15 2016, 17:39 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני להארי ורון (אבל בעיקרון היא עונה לשאלה של הארי)
-------------------- ![]() הארי פוטר/ משחקי הרעב/ נעליים/ משתתפת בפעילות המבקר האולטימטיבי! ובפעילות בלונים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2016, 15:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
"חמש נגד אחד, ממש אמיץ ."
-------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2016, 16:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי לדראקו?
------------ אני ממש לא בטוחה -------------------- ![]() הארי פוטר/ משחקי הרעב/ נעליים/ משתתפת בפעילות המבקר האולטימטיבי! ובפעילות בלונים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2016, 16:22 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״אני לא בטוח שאני האיש המתאים לומר לך את זה״
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 31 2016, 17:44 PM
|
||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה הארי לדאדלי. --------------------------------------- האגריד להארי -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 1 2016, 14:15 PM
|
||
״אבל הוא לא יודע את זה״
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2016, 18:33 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמבלדור להארי.
אני חושבת, זה משפט די נפוץ. -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2016, 18:52 PM
|
||
״אני אבוד! שעוות אוזניים!״
-------------------- 15 ♠ נינג'ה ♥ קוסם ♦ חצוי ♣ מאמן פוקימונים
![]() J משרשר מוכשר Q סופר מתחיל K תולעת ספרים מוסמך משהו שכתבתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2016, 14:12 PM
|
||
אין את זה בסרט !
|
|
פורסם ב: Jun 5 2016, 14:57 PM
|
||
דובי מת ?
|
|
פורסם ב: Jun 5 2016, 18:07 PM
|
||
אין את זה בסרט .
|
|
פורסם ב: Jun 5 2016, 20:21 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הילד שנישאר בחיים... הגיע בשביל למות
זה ככה לא? -------------------- אני שקד ואני אוהבת הרבה דברים וזה. כבר לא פיודיפאי. אין לי מספיק חרמשים לשנות את זה אז באסוש. (פרשתי, הייתי כל מיני דברים מגניבים אבל עכשיו חזרתי לאדום הנובי והמקסים שלי) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 5 2016, 21:47 PM
|
||
וולדמורט להארי.
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2016, 14:40 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
״אנג׳לינה, רוצה ללכת איתי לנשף ?״
-------------------- MAYA אני מתה על ג׳יני! מאיה 🐴 12 🐴 הארי פוטר 🐴 ג׳יני המלכה ! 🐴 13 ![]() קרדיט לתוםסיוון על החתימה סליחה אם יש לי שגיאות כתיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2016, 16:42 PM
|
||
פרד או ג'ורג' לאנג'לינה
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |