![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 20 21 [22] 23 24 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:05 PM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
״יום הולדת שמח״
יש המשך למשפט אבל אומרים בו את השם של מי שאומרים לו את זה אז הורדתי -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"דאדלי שלי"?
אז פטוניה לדאדלי. "הארי" רון להארי. אני חושבת שיש עוד. -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:10 PM
|
||
לא, זה הארי וזה האגריד להארי נדמה לי (: אבל יפה (:
״דמבלדור השביע אותנו״ -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:13 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרתי שיש עוד
------------------------------- הרמיוני להארי -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:14 PM
|
||
״אבל בן דוד שלך לא יודע״
טוב אני צריכה ללכת ): אבל היה כיף עם המרטון! ביי -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 16:19 PM
|
||
ביי :)
-------------- האגריד להארי -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 17:32 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
מי אמר תפסתי אותך על חם
--------------------
![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 17:50 PM
|
||
פילץ' להארי
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 19:42 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"שוב תדבר איתי על אהבה?" זה מה שוולדמורט אמר להארי בסוף הספר השביעי.
המשפט המלא הוא: "שוב תדבר איתי על אהבה?" שאל וולדמורט, ופני הנחש שלו לעגו. "הפתרון האהוב על דמבלדור, האהבה..." (יש המשך אבל אני לא ארשום אותו). ------------------- "אה, הוא הסביר לך? הכול הוא אמר לך? הוא היה גלוי איתך לגמרי?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 21:26 PM
|
||
אויש, טעות שלי...
------------------------- אברפורת' דמבלדור להארי פוטר. וכאן אני צודקת... -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 22:25 PM
|
||
![]() מוגל |
אתה אינך מסוגל להכיר בכך שאין זה משנה באיזה מעמד אדם נולד, אלא מה קורה איתו כשהוא גדל. -------------------- יאאאאאא כמה שאני חולה על הארי פוטר ומה זה הדבר המושלם הזה פההההה אההההההההההההההההההה אני לא יעמוד בזה ודרך אגב גם הייתי בעולם הקוסמים בארצות הברית וראיתי את טירת הוגוורטס ואת הדיוקן של האשה השמנה ויש לי שרביט מאוליבנדרסססססס גם הייתי בהוגסמיד ובסימטת דיאגון וזה כזה מגניבבבבבבבבבבבבבב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 30 2016, 23:34 PM
|
||
דמבלדור לפאדג'
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 14 2016, 11:09 AM
|
||
![]() מוגל |
"אני יודע איזה יום היום"
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2016, 22:55 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאדלי להארי
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 20 2016, 23:02 PM
|
||
וואוו, את חזקה! אני לא הצלחתי לעלות על זה!^^
--------------------------------------------------------- "יש עוד דברים, לחשים, קסמים, נכון?" -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |