![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 22 23 [24] 25 26 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 21 2016, 08:52 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון אבל גם סנייפ להארי בשביעי חלק 2.
תמיד תהיו איתי? -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 03:42 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני ממש לא בטוחה.. אני חושבת שהארי אמר את זה להורים שלו בספר השביעי לפניי שוולדמורט הרג אותו.. צדקתי?
-------------------- מעיין - דיירקשנית - ועוד מלא פאנדומים - 18 - חיה ותן לחיות
לארי ממש כאן למטה היי ![]() ![]() ![]() אני קוסמת, לא בבון עם מקל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 11:59 AM
|
||
כן.
היה משהו מוזר באותו לילה, משהו בך שבר אותו. -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 12:08 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
דמבלדור להארי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 12:09 PM
|
||
אלוויז
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 15:21 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סנייפ לדמבלדור....
אבל לקח לי זמן לקלוט מה זה 'אלווי' לא נורא... -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 15:36 PM
|
||
אחרי כל הזמן הזה?
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 16:21 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דמבלדור לסנייפ.
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 22 2016, 17:37 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אני אוהב קסם"
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 12:05 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי לרון. (אני חושבת) בחלק שבו הם מגיעים לאוהל לפני אליפות הקווידיץ'.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 19:24 PM
|
||
![]() Just like fire ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אל תרחם על החיים"
-------------------- אמילי | 17 ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 20:37 PM
|
||
דמבלדור להארי
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 21:38 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
''שטויות במיץ עגבניות''
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 21:39 PM
|
||
האגריד לשלישייה.
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 21:52 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא הארי לאישה השמנה זה היה הסיסמא בספר הרביעי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |