![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (144) « ראשון ... 61 62 [63] 64 65 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 19:51 PM
|
||
![]() Living with my eyes closed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האגריד להארי, והחלק השני של המשפט לא פחות משעשע
"וממתי אתה קורא לי פוטר?" -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 20:25 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי להגריד.
אווו חמודיייייים ![]() -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 20:39 PM
|
||
"אני לא חושב שאתה בזבוז זמן"
-------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 20:59 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאדלי להארי
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 21:44 PM
|
||
"אבל מה המטרה שלהם? מה הם עושים"?
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 22:25 PM
|
||
מאלפוי להאגריד על הסקרוטים
-------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 23:38 PM
|
||
![]() אני ואתה נשנה את העולם! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"כלומר, מה שעשיתם בנים, מאוד לא בסדר..."
-------------------- אביטל (:
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 23:48 PM
|
||
ארתור וויזלי לילדים לאחר ששמע על כך שלקחו את המכונית המעופפת לפריווט דרייב
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 23:50 PM
|
||
יפה (:
"השתחווה למוות" -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 23:52 PM
|
||
ויי, אין לי מושג ירוק.
נשמע כמו וולדמורט להארי? באמת לא זוכרת... -------------------- ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2018, 23:57 PM
|
||
כן (:
"אני מלמד התגוננות מפני כוחות האופל... לא שאתה זקוק לזה, אה?" -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 19 2018, 00:01 AM
|
||
עין הזעם מודי להארי
אווף אני לא זוכרת צדקתי? צדקתי? -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2018, 02:32 AM
|
||
![]() מוגל |
אני חושבת שזה היה גילדרולי להארי P: אבל גם אני לא ממש זוכרת.
הציטוט שלי: "אתה לא מיוחד ולא חשוב, ואין זה תפקידך לברר מה אומר אדון האופל לאוכלי המוות שלו." -------------------- ![]() The stories we love best live in us forever -J.K.Rowling --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2018, 10:12 AM
|
||
זה היה קווירל להארי, בפונדק הקלחת הרותחת.
את הציטוט שלך אומר סנייפ להארי -------------------- אביטל (:
|
|
פורסם ב: Jan 19 2018, 12:45 PM
|
||
אוי נכון אני לא מאמינה!
"אבל אמא הם הרעיבו אותו" -------------------- ᥴꫝꪖꪜⅈ My girl3> ![]() ![]() וויתרתי על הציטוטים, מודה. ניסיתי, באמת שניסיתי, אבל הפורטל החליט להיות ביצ', אז הנה מחווה עלובה במקום. אניוואי מגיעים לי את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו כי נלחמתי בחתימה שלך, שמלאה בבאגים, ולך מגיעים את כל הטוסטים שבעולם עם אוראו ודבש כי את סובלת אותי. או שלא. אני לא מתכוונת לשאול. אניוואי2 הנה חתימה כושלת שמעידה על אהבתי אלייך - עזה אבל כושלת. וולפ אני הייתי אני וכושלת. בביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |