![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 19:16 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא, השלישי...
======== הארי מנפח את דודה מארג' --------------------
-מיאו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 19:35 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השלישי
====== סיריוס בורח -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 23:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלישי.
הארי רוקד באוהל. -------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2017, 13:19 PM
|
||
![]() יש לי אהבה, והיא תנצח... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השביעי
===== פילץ' עוזר למישהו -------------------- !It's me! the good advice cupcake קוראים לי אסנת ואני אוהבת את קאפייי||ניהלתי את דיבורים שנה עכשיו אני דימוס||אני אוהבת במבהה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 3 2017, 13:27 PM
|
||||
![]() “you’re someone’s reason to smile” ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השני?
מאלפוי מוציא מהשרביט שלו נחש --------------------
|||
|
פורסם ב: Mar 3 2017, 15:48 PM
|
||
השני.
הארי מסתכל לחוץ לטירה דרך שעון ענק. -------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 21:13 PM
|
||||
שישי
סיריוס שובר לרון את הרגל --------------------
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 22:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
השלישי
המקום הולך ומתבלק מיום ליום -------------------- אלעד~15~דוקטור הו~סלית'רין בנשמה~ריילאיה ?doctor who כל מה שקורה, קורה. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם למשהו אחר לקרות, גורם למשהו אחר לקרות. כל מה שבעצם העובדה שהוא קורה, גורם לעצמו לקרות שוב, קורה שוב. אבל זה לא אומר שכל זה קורה בסדר כרונולוגי דווקא. ![]() ![]() ![]() ![]() אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר. [פורד פרפקט מלמד מנסיונו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 23:23 PM
|
||
החמישי.
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 01:00 AM
|
||
![]() נ נח נחמ נחמן מאומן ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי עף על אופנוע
-------------------- אריאל ~20 ~שמח~מבקר מדי פעם בעיקר בשביל דיונים '13+ '~ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 12:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר ואבן החכמים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 5 2017, 16:57 PM
|
||
או הארי פוטר ואוצרות המוות
-------------------- זה אבי ✨ חיבוק לתמר ✨ בעצם גם לסיוון ✨ זקנינו ✨ ✨ אליס קסומה וגלידה ✨ אלכס חזרה כדי להיות בפרישה✨ ![]() אבי.. אבי.. אבי.. אתה משתמש קסום קסום אז כולכם ללכת ולהכיר אבי, כיכי אמרתי. ו ואוהבת3>✨ "כל אחד הוא חיה. תמצאו את עצמכם."- תקשיבו לאבי אנשים, דברי גאון. אנשים קסומים העולם מחזיק לכם אצבעות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 18:16 PM
|
||||
אוצרות המוות :)
========== הארי מגלה מה זה הורקרוקס --------------------
|||
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 18:18 PM
|
||
![]() I keep it undercover ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שישי
******* מאלפוי מקבל שריטה ביד --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 7 2017, 18:19 PM
|
||||
שביעי
וולדמורט חוזר --------------------
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |