![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 33 34 [35] 36 37 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 4 2016, 16:17 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר ומסדר עוף החול
![]() -------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2016, 23:17 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי ודמבלדור אצל סלגהורן בבית.
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 4 2016, 23:28 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השישי
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 5 2016, 13:53 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי נפרד מג'יני
-------------------- ![]() הארי פוטר/ משחקי הרעב/ נעליים/ משתתפת בפעילות המבקר האולטימטיבי! ובפעילות בלונים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2016, 16:23 PM
|
||
השביעי, אם אני לא טועה.
-------------------- *אין לי חתימה בינתיים*
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 16:12 PM
|
||
![]() מוגל |
הארי משתמש בלחש הסיקטוסמפרה
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 16:31 PM
|
||
השישי
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
טורניר הקוסמים המשולש
(טוב, זה קל) -------------------- ![]() הארי פוטר/ משחקי הרעב/ נעליים/ משתתפת בפעילות המבקר האולטימטיבי! ובפעילות בלונים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 18:26 PM
|
||
זה הסרט הרביעי (זה הסרט . . . )
|
|
פורסם ב: May 6 2016, 19:27 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
באיזה סרט דמבלדור מת ?
-------------------- MAYA אני מתה על ג׳יני! מאיה 🐴 12 🐴 הארי פוטר 🐴 ג׳יני המלכה ! 🐴 13 ![]() קרדיט לתוםסיוון על החתימה סליחה אם יש לי שגיאות כתיב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2016, 16:04 PM
|
||||
![]() Busy making other plans ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השישי
-------------------- ביל|חנון גאה|מדע בדיוני|פנטסיה|קריאה|מוזיקה ישנה חכם סיני עתיק אמר פעם: 你不要嚇唬我們,英國豬狗! 去煮你的屁股,一個愚蠢的人的兒子! 我向你吹鼻子,所謂的“亞瑟王”! 你和你所有愚蠢的英國騎士! 我不想再跟你說話了,你是空頭的動物食品 - 刮水器! 我向你的大方向放屁! 你的母親是一隻倉鼠,你的父親聞到了接骨木果! 現在走開,或者我第二次嘲笑你! והנה לכם עוד ציטוט שאני אוהב:
כאן בשבילכם לכל מטרה:) טיפה פרשתי, עמכם הסליחה. אתם עדיין מוזמנים לשלוח הודעה ואקרא אותה באחד מהביקורים שלי Ĝis kaj dankon por ĉiom la fiŝaĵoj עכשיו תלכו לגוגל כדי לברר מה זה אומר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 7 2016, 21:30 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי מנפח את דודה מארג'
-------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2016, 22:27 PM
|
||
![]() מוגל |
האסיר מאזקאבאן
|
|
פורסם ב: May 7 2016, 22:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי תופס את אוטונוס הלילה
-------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 7 2016, 22:50 PM
|
||
![]() מוגל |
השלישי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |