![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 58 59 [60] 61 62 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 14 2016, 22:09 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
האגריד נשלח לאזקבאן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 14 2016, 22:12 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השני
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Aug 15 2016, 00:45 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האגריד חוזר מאזקבאן.
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2016, 00:50 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השני
|
|
פורסם ב: Aug 15 2016, 03:35 AM
|
||
![]() מלכת הלבבות, ביל סייפר ודדפול שותים ביחד תה ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר מת
-------------------- ![]() [ALIGN=Center]מוח אצה!!!!!!!! אז הנה אני! וכמו שהבטחתי באתי לשפר את הפריצה הקודמת שלי. אז רציתי להגיד לך שאתה ממש מדהים ושאתה מאוד מאוד מצחיק ואני מאוד אוהבת אותך. אז תזכור שאתה יכול לשלוח כמה ינשופים שבא לך ומתי שבא לך ואני תמיד אענה לך. ותגיב בשירשור! אה, והנה לך זה וזה וזה כשהם ביחד. וזה למרות שהם נראים מטומטמים. אוהבת אותך מאוד מאוד הילארי. אייס! טוב, מה אפשר לומר עליך? אתה מעצבן, מצחיק, גבוה ומעצבן. אמרתי כבר מעצבן? בכל מקרה, ממש כיף לי לפטפט איתך, ואתה בן אדם מאוד נחמד. לא תמים, אבל נחמד ביותר. סתם. אתה כיפי, מצחיק ומדהים. ותמשיך כבר את השירשורים! אה, והנה לך זה כי ככה הכל התחיל, כשראיתי שהשיפ האהוב עליך זה שני אלה והתחלתי לפטפט איתך. תזכרו, המציאות היא אשליה! היקום הוא הולוגרמה! תקנו זהב! ביי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 15 2016, 05:16 AM
|
||
השביעי
|
|
פורסם ב: Aug 15 2016, 20:40 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרמיוני מיסדת את אלרג"ה
-------------------- פרשתי:)
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 16:08 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין בסרטים...
בספר הרביעי. -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 16:21 PM
|
||
נכון, שחכתי:)
וולדמורט מת (אין לי כוח) -------------------- פרשתי:)
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 16:22 PM
|
||
אוצרות המוות 2 (גם לי...)
-------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 16:37 PM
|
||
הארי נכנס לשרותי בנות
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 17:24 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
בסרט השני
-------------------- פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 17:36 PM
|
||
הארי מסתובב בפיגמה במסדרונות.
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 17:44 PM
|
||
הראשון?
|
|
פורסם ב: Aug 16 2016, 17:51 PM
|
||
השלישי.
---------------------- הרמיוני נהפכת לחתולה. -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |