![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Sep 10 2015, 19:37 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ. השלישי.
-------------------- "וְהָיָה בְּאַחֲרִית הַיָּמִים נָכוֹן יִהְיֶה הַר בֵּית ה' בְּרֹאשׁ הֶהָרִים וְנִשָּׂא מִגְּבָעוֹת וְנָהֲרוּ אֵלָיו כָּל הַגּוֹיִם. וְהָלְכוּ עַמִּים רַבִּים וְאָמְרוּ לְכוּ וְנַעֲלֶה אֶל הַר ה' אֶל בֵּית אֱלֹהֵי יַעֲקֹב, וְיֹרֵנוּ מִדְּרָכָיו וְנֵלְכָה בְּאֹרְחֹתָיו, כִּי מִצִּיּוֹן תֵּצֵא תוֹרָה וּדְבַר ה' מִירוּשָׁלִָם. וְשָׁפַט בֵּין הַגּוֹיִם וְהוֹכִיחַ לְעַמִּים רַבִּים, וְכִתְּתוּ חַרְבוֹתָם לְאִתִּים וַחֲנִיתוֹתֵיהֶם לְמַזְמֵרוֹת, לֹא יִשָּׂא גוֹי אֶל גּוֹי חֶרֶב וְלֹא יִלְמְדוּ עוֹד מִלְחָמָה." מעכשיו אני משתדלת לאהוב אתכם, לא משנה מי אתם - שמאלנים, ימניים, חילונים, דתיים, חרדים, צמחונים, טבעונים, אוכלי בשר, הומופובים, סטרייטים, חברי הקהילה הגאה, נשים, גברים, פמיניסטים, שוביניסטים, ערסים או פרחות. כי כולנו עם אחד ♥ לא פה ב23-27.8 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2015, 20:59 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד וג'ורג' נושרים מהוגוורטס
-------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 13 2015, 21:46 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
נראה לי שהארי פוטר וגביע האש
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2015, 08:18 AM
|
||
לונה והא נפגשים לראשונה
|
|
פורסם ב: Sep 14 2015, 08:37 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסרט החמישי : הארי פוטר ומסדר עוף החול.
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2015, 10:34 AM
|
||
משחק הקווידיץ' הראשון של הארי
-------------------- טיילור סוויפט ➶ הפלפאפית ♕ 17.7 - בת מצווה ➶כתבת "זהה אותי" ברכילון הארי פוטר ♕ פרסי ג'קסון ➶ החממה ♕ דניאל + אלה-לי = אהבה ➶ וואנס ![]() "אהבה היא הדבר היחיד שמוכפל בכל פעם שמחלקים אותו" אלברט שוויצר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 14 2015, 18:36 PM
|
||
הראשון
|
|
פורסם ב: Sep 14 2015, 21:38 PM
|
||
הארי שובר את האף
|
|
פורסם ב: Sep 15 2015, 08:22 AM
|
||
השישי
|
|
פורסם ב: Sep 25 2015, 13:54 PM
|
||
פרד וג'ורג' מצמיחים שפם
|
|
פורסם ב: Sep 25 2015, 15:53 PM
|
||
הארי פוטר וגביע האש - הסרט הרביעי
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 25 2015, 18:21 PM
|
||
הרמיוני מתקנת להארי את העדשות של המשקפיים.
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 28 2015, 12:21 PM
|
||
הארי פוטר וחדר הסודות - הסרט השני
|
|
פורסם ב: Sep 28 2015, 14:19 PM
|
||
לונה מספרת להארי על הת'סת'ראלים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:54 PM
|
||
החמישי
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |