![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 63 64 [65] 66 67 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Aug 25 2016, 21:49 PM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
השני
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 00:01 AM
|
||
![]() מוגל |
"לא אמרתי לך כבר שהוא לא הולך?"
-------------------- מקגונגל ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 11:22 AM
|
||
![]() לפעמים האור בקצה המנהרה זה רק המכונית שבאה ממולך ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הראשון, ורנון להאגריד
-------------------- ג'יימס ✡ עושה 18 ב 13.12 ✡ מנהל פורום הספרים וראש בית סלית'רין בדימוס ✡ פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 12:17 PM
|
||
![]() You ok fred? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד וג'ורג' משחררים זיקוקים (:
-------------------- אלכס\עדן בפרישה טוב אז זאת נאלס שלי, היא אוהבת את ביטיאס, וגם את פאניק נראלי והיא מדהימה, אז תאהבו אותה אבל לא יותר מדי כע? והיא נאלס, אבל רק אני קורא לה נאלס, אתם תקראו לה אלכס או איזה כינוי אחר לא אכפת לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 12:20 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
החמישי
-------------------- פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 15:03 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרד מת
![]() -------------------- Ashley אשליי • 16 • בלונדינית • לונדונית • לסבית • לונה לאבגוד • הפלפאפית • אנימה • פנטזיה • כינור • --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 26 2016, 15:47 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
בסרט השביעי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2016, 14:25 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האוזן של ג'ורג' נפצעת.
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2016, 15:23 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שביעי חלק 1
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2016, 16:22 PM
|
||
הארי מתחבא מאחורי דלעת.
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 28 2016, 12:03 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הארי פוטר והאסיר מאזקבן
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 2 2016, 13:44 PM
|
||
הרמיוני מרביצה לדראקו בפרצוף.
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 11:05 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סרט שלישי(הארי פוטר והאסיר מאזקבאן)
נ.ב להדגמה ראו את התמונה שלי "אבל אני אח שלכם!" -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 23:13 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
הסרט השישי בחנות של פרד וג'ורג כשרון רצה לקנות משהו.. לא בטוחה מה חחח
-------------------- מעיין - דיירקשנית - ועוד מלא פאנדומים - 18 - חיה ותן לחיות
לארי ממש כאן למטה היי ![]() ![]() ![]() אני קוסמת, לא בבון עם מקל! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 3 2016, 23:30 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
המחילה נשרפת (הסצינה בין השנואות עליי והמפורכות בסדרה, אגב)
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |