![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2015, 15:52 PM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דיון || שימוש בנוף בציור ישנם אנשים שמציירים ציור עם חלל ריק, ומשתמשים בנוף כדי למלא אותו. לדוגמא, אדם צייר נשים וחתך את החלק של השמלות. הוא הלך לטייל עם הדפים ובדרך שם אותם על משטחים שונים, על נוף, על עצים - וצילם. הנה התוצאות: ![]() מה דעתכם? האם שימוש בנוף בציור הוא דבר טוב? האם הנוף משדרג את הציור או להפך? כיצד עוד ניתן להשתמש בנוף בציור בצורה מקורית? מה דעתכם על השמלות? האם הייתם לובשים אותם? מה יש לכם עוד להוסיף בדיון? -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2015, 14:29 PM
|
||
![]() מוגל |
זה מדהים בעיני 3>
יש מצב שאני אנסה את זה מתישהוא, האיש הזה, הוא גאון. אבל אני אישית לא הייתי לובשת את השמלות. ולדעתי זה היה יכול להיות יפה עם רקע של שקיעה ![]() -------------------- [center]
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |