![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 6 7 [8] 9 10 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 08:30 AM
|
||||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף את סדרת המועמדת לסקר? ^^" -------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 13:34 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להכניס את העולם של ריילי? ^^
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 4 2017, 18:01 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף את הסדרה "סטאר נגד כוחות הרשע"?
![]() מרקו מיי לאב3> -------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2017, 20:42 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום לא היה אמור להתחלף? ועוד לא קלתי את החרמשים..
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 9 2017, 22:27 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר בבקשה לבדוק את אשכול המרת הפ"מים? ביקשתי המרה לפני יותר משבוע
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 13:01 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני- אני אנסה להכיר את הפאנדום בחודשים הקרובים ולהוסיף אותו לסקר. כרגע אני לא מכירה את הפאנדום, מצטערת^^
אליס- כנ"ל. אני אנסה להכניס את הפאנדום לסקרים הקרובים כשאסיים לראות את הסדרה. ראיין- כנ"ל. מה שרשמתי לרוני:) הדס- יטופל ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 14:15 PM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
?? :) -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 14:21 PM
|
||
כנ"ל גם כלפייך- כרגע אני לא מכירה את הפאנדום. אני אנסה להכיר את הפאנדומים של כולכם בהקדם האפשרי ולהוסיף אותם לסקר
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 16:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסקר לא היה אמור כבר להיפתח?
-------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 10 2017, 17:04 PM
|
||
הסקר יעלה בקרוב:) רעיונות לסקר הזה או לסקר שאחריו מוזמנים לשלוח לי כאן או בפרטי בהקדם האפשרי!
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 14:08 PM
|
||
![]() I'll keep my eyes down ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה: מקום מסודר להצעת פאנדומים, ורשימה של הפאנדומים שהוצאו.
בנוסף, אני מציאה את הפאנדומים הבאים: האוס (House M.D.), האנטומיה של גריי (Gray's Anatomy), סטריינג'ר ט'ינגס (Stranger Things), משחקי הכס (Games of Thrones), הסודות של ניקולאס פלאמל, 39 רמזים. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 14:11 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד לא קבלתי חרמשים מאשכול ההמרה
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 11 2017, 14:15 PM
|
||
קס- אני אציע את ההצעה, ואם היא תתקבל תוכלי לראות אותה בפורום:)
כרגע הסקר מלא. תוכלי להציע פאנדומים לקראת חודש הבא. שי- כרגע בטיפול. כשאקבל את המימון אשלח לך ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 15:08 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי הסקר יגמר?
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 14 2017, 17:10 PM
|
||
מאוחר יותר היום
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |