![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: May 5 2017, 14:47 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסקר יעלה היום, והוא כבר מלא
![]() מוזמנת לבקש לקראת הסקר הבא -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2017, 19:37 PM
|
||
![]() So tell my friends that I'll be over here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
למה לא סטאר נגד כוחות הרשע?
-------------------- ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי איש אשכולות של ממש --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 5 2017, 19:52 PM
|
||
ראיין, כבר הסברתי לך שאני לא מכירה... אם אני אתחיל לראות מתישהו אז אני אוסיף את הפאנדום לסקר:)
ואין טעם לבקש פאנדומים אם זה לא כמ ימים לפני הסקר והיום הסקר כבר עלה כך שאין שינויים:) זכור זאת לפעם הבאה^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2017, 14:16 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סליחה שאני מנדנדת :)
בסקר הקודם היה את הפאנדום ״העולם של ריילי״ ואם אני לא טועה (תקני אותי אם אני טועה), הפאנדומים שלא נבחרו בסקר הקודם צריכים להופיע בסקר הבא. לא? -------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 6 2017, 14:54 PM
|
||
זה לא ממש עובד ככה - לפחות לא עכשיו:)
את לא מנדנדת, אבל מוזמנת לבקש את זה לקראת הסקר הבא^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2017, 21:37 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום לא אמור להתחלף?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 10 2017, 21:39 PM
|
||
כן, אבל הודעתי שהוא יאחר החודש עד לפריצת המשטרה של פרויקט שוטרים:) הוא יתחלף בימים הקרובים^^
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2017, 10:48 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף לסקר הבא את 39 רמזים?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 15 2017, 10:50 AM
|
||
אני לא מכירה את הפאנדום, אז לא , לצערי
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:01 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אני יודעת שלא מזמן הייתה ההצבעה לפאנדום הבא אבל לפאנדום חודש יוני, תוכלי להוסיף "הדרדסים"?
-------------------- היי אני זיו ואריאנה גרנדה היא סגידה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:03 PM
|
||
בוודאי
![]() האמת שהוא היה בכל הסקרים האחרונים ואם ביקשת אז הוא בטוח יתווסף עוד פעם:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:04 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
אה ייאי!
-------------------- היי אני זיו ואריאנה גרנדה היא סגידה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2017, 16:20 PM
|
||
את לא אמורה להגיב לי באשכול הזה, זה נחשב לספאם - תדאגי לא לחזור על זה שוב
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 13:19 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אם יש לי פעילותמותרלי ישר לפרסםאותה?
ראיתי שהיו כאלה שרשמו שיש אישור.. ואם כן אזממי צרך לבקש? -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2017, 14:39 PM
|
||
אי אפשר ישר לפרסם אותה
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |