![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 27 28 [29] 30 קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Feb 9 2021, 23:07 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי הפאנדום מתחלף?
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 10 2021, 11:46 AM
|
||||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתנצל החל ממוצ"ש עד היום לא כל כך יכולתי להיות פעיל מסיבות פרטיות אשתדל להחליף אותו בימים הקרובים -------------------- ליאו ✨ פעם היו פה שירים ✨ חתודרקון ✨ פיתה עם חומוס
הנני הדוד בולד לא פרשתי, אני בהפסקה נצחית עם גיחות מדי פעם. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Apr 14 2021, 11:16 AM
|
||
![]() shadowhunter# ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה לפאנדום באחד החודשים הבאים:
שומרת הערים האבודות טוב נו מילא אין מצב שהוא יבחר, אבל אני לפחות מנסה... אם הוא היה כבר זה עצוב מאוד, אבל אממ, אני בספק. -------------------- כותבת 🔹 קוראת 🔹 39 רמזים 🔹 רייבנקלו 🔹 KotLC 🔹 סופי פוסטר 🔹 סולאנג׳לו 🔹 איארה 🔹 טים פוסטר-קיף (או קיפוסטר!) איימי קהיל המדהימה. קיף מהמם ואני בטוחה שאין מישהו שיתווכח. למרות הנאום היפה שהיה פה, החלטתי שהחתימה שלי מעכשיו מוקדשת להעלאת המודעות לשומרת הערים האבודות. קודם כל, תאהבו את קיף! זאת אפילו לא פקודה, כי אני כל כך בטוחה שתאהבו אותו. אחר כך תשפפו סוקיף (כי בואו אף אחד לא אוהב את פיץ), ואז תקראו את כל הספרים ותלכו לעודד את שאנון כדי שלא תעכב את הספר התשיעי בעוד שנה. אתם עדיין כאן? KotLC זאת לא סדרה קצרה.... שכחתי לציין שרו היא מלכה! תאהבו אותה! היא משפפת סוקיף! "אני סופי! טרלהלהלהל אני כמעט מתה! בואו נצרח על פיץ ושסוקיף יהיה לנצחחחחח" ~לחלוטין סופי אמרה את זה סטטוס אחרון: פאנגירל במצב הפרישה ה5++ שלי מהפורטל ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2021, 13:34 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תוסיפו לרשימה ארץ האגדות
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2021, 16:15 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וילדי המנורה
ולורד פונטלרוי הקטן ובטל"ר - בית ספר לטוב ולרע למרות שיש מצב שהוא כבר היה -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2021, 16:27 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום מתחלף כל חודש?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2021, 18:47 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 2 2021, 15:08 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף לרשימה את יקום הקוסמייר של ברנדון סנדרסון
--------------------
|||
|
פורסם ב: May 21 2021, 16:49 PM
|
||||
![]() טרול ![]() ![]() |
מתי הפאנדום מתחלף?
-------------------- שלוםםםם😗✌ רוצים להביא לי חרמשים? 😅
|||
|
פורסם ב: May 28 2021, 18:01 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עוד הצעות לפאנדום:
נסיכת האפר לכוד בבאטל רויאל (שתי ההצעות הן ספרים) הודעה זו נערכה ע"י נתנאלי המתונאל ב Jul 7 2021, 09:43 AM -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2021, 15:38 PM
|
||
מתי הפאנדום מתחלף?
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Jun 15 2021, 21:19 PM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום לא היה אמור להתחלף כבר ליפני שבוע?
--------------------
|||
|
פורסם ב: Jul 5 2021, 20:42 PM
|
||
מתי הפאנדום מתחללף?
-------------------- אני
|
|
פורסם ב: Jul 16 2021, 15:38 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפאנדום כבר היה אמור להתחלף, לא? מזמן...
-------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 16 2021, 15:52 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצעה: שומרת הערים האבודות
אם זה לא כבר היה -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |