![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 2 3 [4] 5 6 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jun 2 2016, 16:22 PM
|
||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בשביעי או בשמיני לחודש, חלק תלוי בזמן שבו יערכו את שם הפורום ![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 8 2016, 14:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי בוני! ;)
אשמח מאוד אם אחד הפאנדומים הבאים יהיה "בחזית הכיתה" (סרט) או "נערה במרפסת ממול" (ספר)... תודה רבה! -------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 8 2016, 14:52 PM
|
||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אדאג שאחד מהם יופיע בסקר הבא לבחירת הפאנדום ![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 9 2016, 13:38 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי, האמת שלא ממש הבנתי אם הפאנדום הוא שרלוק (סדרה) או שרלוק הולמס (ספרים)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 9 2016, 14:03 PM
|
||||
פאנדום שרלוק הולמס קשור לשניהם, כי הפאנדום עצמו מתעסק בכל מה שקשור לשרלוק הולמס. -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 10 2016, 20:27 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
משחק הפורום 'עכשיו...נגיעת...הגבינה...עוברת...אליי!' נשלח בטעות עם תיוג לא נכון, אשמח אם תתקני את זה:)
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 10 2016, 20:28 PM
|
||||
ערכתי, שימי לב להבא ![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 25 2016, 17:39 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*צונזר*
-------------------- אלכס אלכסיי,אלכסון, אלכסנדר, אלכסוס, אלכסוש, אלכסוסון או מה שתרצו 18|קולנועיסט מתנשא|חתולים|תפירה|מוזיקה גותית|אין לי באמת אישיות קשור מדי לכאן בשביל לעזוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2016, 11:27 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
את מי צריך לשאול כדי לקבל אישור לפתוח ספיישל/תחרות/פעילות/משחק/דיון/סיקור?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 9 2016, 11:41 AM
|
||||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כדי לפתוח פעילות/תחרות/משחק וכדומה יש לשלוח הודעה פרטית למנהל.ת הפורום (כרגע אין, אז להנהלת הפורומים). לא צריך אישור כדי לפתוח סיקור או דיון :) -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Aug 11 2016, 16:53 PM
|
||
![]() מוגל |
היי, אני אשמח אם בסקר הבא יהיה את וואן דיירקשיין... תודה
![]() -------------------- LARRY IS REAL!! ![]() 5 Seconds Of Summer ![]() ♥ bellatrix lestrange ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2016, 20:22 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אז ביקשתי שיוסיפו לי פמים כי פתחתי פעילות ובמקום זה הורידו לי היו לי 34 ואמורים להיות לי עכשיו 44 אך יש לי רק 24
אשמח אם זה יתוקן^^ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2016, 20:27 PM
|
||
תיקנתי, מצטערת על הטעות :)
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2016, 08:35 AM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הערה-כרגע אני הסתכלתי בבנק הפ"מים וראיתי שברשותי יש 20 פ"מים. הבעיה היא, שכבר המרתי אותם אתמול, ולא הורידו את זה (אני חושב גם למשתמשים אחרים).
אז לאחר שכל אחד ממיר תעדכנו את הבנק^^ -------------------- נעם ♡ אוהב בעיקר לצלם ♡ הרבה לשעבר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2016, 10:39 AM
|
||
תוקן
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |