![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 4 5 [6] 7 8 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Dec 5 2016, 22:20 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסקר נפתח (:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 7 2016, 07:55 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש אפשרות שבסקר המקום השני יופיע גם בסקר הבא ורק השאר התחלפו?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2016, 12:10 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפ"מים מהפעילויות אמורים להתווסף לי אוטומטית או שאני צריכה לבקש להוסיף אותם? כי אני רואה שאין לי את כל הפ"מים מהפעילויות שהשתתפתי בהם בפאנדום הקודם
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2016, 21:02 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפ"מים אמורים להתווסף אם פותח הפעילות ביקש להוסיף אותם. על אילו פעילויות מדובר?
-------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 12 2016, 21:37 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני לא קבלתי מהפעילות מטאפורה
-------------------- הוזלי
|
|
פורסם ב: Dec 20 2016, 16:45 PM
|
||||
http://hportal.co.il/index.php?showtopic=128335 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=128850 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=128344 http://hportal.co.il/index.php?showtopic=128193 -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 07:27 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להכניס לסקר הפאנדום הבא את 'לב של דיו'?
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 13:10 PM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צריך לפתוח כבר את הסקר,לא?
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 13:35 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסקר ייפתח היום, תודה על ההערה (:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 16:43 PM
|
||
וגם מצטיין החודש, לא?
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 17:26 PM
|
||||||
אפשר לבדוק את זה בבקשה? -------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 22:26 PM
|
||||
צרכים להוסיף לי לפחות חמש פ"מים -------------------- הוזלי
|||
|
פורסם ב: Jan 5 2017, 22:27 PM
|
||||
מצטיין החודש ייפתח בהתחלף הפאנדום. על הפעילות מטאפורה הוחלט שלא לחלק תגמול משום שנכתבו אירוניות ולא מטאפורות- ולכן לא עמדו בפעילות. אבדוק לגבי הפעילויות האחרות. -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 6 2017, 20:43 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם אפשר להציע רעיון לפאנדום של החודש הבא שייכנס לסקר?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2017, 10:50 AM
|
||
אפשר שבסקר הבא יהיה את פאנדום ארץ האגדות(ספר)?
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |