![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (30) « ראשון ... 5 6 [7] 8 9 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Jan 8 2017, 19:13 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מתי מלחפים את הפאנדום? ואפשר שבסקר הבא הפאנדום גרוויטי פולס יופיע?
-------------------- הוזלי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2017, 21:30 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טדי, בטח! תשלחי את ההצעה שלך פה או בהודעה פרטית לאחד מחברי הנהלת הפורומים.
ליה, שי- אין בעיה (: -------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2017, 21:48 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף לסקר את רקדניות קטנות?^^
אמ, במחירון נקודות בית של הפמים לא רשום כמה זה יותר מ30 פמים.. -------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 13 2017, 19:04 PM
|
||
![]() עכשיו ותמיד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף לסקר הבא את תיכון לילה?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2017, 22:16 PM
|
||
עוד משהו - שמתי לב שבפאנדום הקודם לא הגיבו לי על הסיקורים...
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2017, 22:54 PM
|
||
![]() טו דה לפט טו דה לפט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יובל, הרמיוני ודמבלדור, הפאנדומים יתווספו :)
במידה ותרצי להמיר, למשל, 35 פ"מים, הם יומרו ל220 נקודות בית - עשרים ל150 נקודות בית ועשרה ל70 נקודות בית. לגבי הסיקורים - לא קיבלת תגמול? -------------------- עדי ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2017, 08:08 AM
|
||
קיבלתי אבל הם לא נוספו ללינקייה...
-------------------- ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2017, 21:34 PM
|
||
אפשר להוסיף לסקר הבא את לב של דיו?
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 4 2017, 17:21 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר להוסיף לסקר הבא את סדרת המועמדת?
-------------------- רוני, 13, מנהלת פורום דיבורים בדימוס, בטא, פרשתי ![]() “.When you love someone, you don't have a choice. Love takes your choices away“ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2017, 13:39 PM
|
||
![]() שושואיסט ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוני ושחר, לקראת הסקר הבא תבקשו שוב והפאנדומים שלכן יתווספו לסקר. כרגע, הוא מלא (:
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2017, 14:37 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר בבקשה לענות לי בבנק הפ"מים?
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2017, 19:17 PM
|
||
אין בעיה, מתנצלת על האיחור.
-------------------- הייתי פה, הייתי שם, תודה D: ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 13 2017, 16:47 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מצטיין הפאנדום "חזית הכיתה" יפורסם?
-------------------- הדס - הנהלת האתר ועוד הרבה תפקידים לשעבר אין חתימה, תרקדו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 07:12 AM
|
||
אפשר להכניס לסקר הבא את "לב של דיו"?
-------------------- שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 2 2017, 10:43 AM
|
||
![]() Little dancer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אשפר להכניס לסקר את ארץ האגדות?
-------------------- ⭐ Noy ⭐ טכנית בפרישה, אבל מעדכנת פאנפיקים ותמיד אפשר לשלוח לי ינשוף :) !I am not throwing away my shot ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |