![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 74 75 [76] 77 78 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:42 PM
|
||||||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי ואני ראמפל המקורי יחצופה עוד לא סלחתי ![]() -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:42 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מייטי, האני
אני רואה אמילי חומד - היה לי עמוס כי שיעורים ואיכ אנסה לבטא כמה שיותר מהר -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:43 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בסדר זה באמת לא ממקום של כעס חולה עליייך אה וראיתי את הפרק הראשון של העולם של ריילי -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:44 PM
|
||||||||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהההההההההה וכע אני כבר אלך להגיב אני חצי ממשיך את הסיפור שלי חצי בונה טראקליסט כי למדתי לעשות את זה יאי מי וסבבה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:45 PM
|
||||||||||||||||||||||||||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח כן כשאני כותבת פעם בשנה, אולי -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:46 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יו לעשות למישהו/מישהי טראקליסט?
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא כי אני כותב יותר???? אתמול כתבתי הרבה דווקא (הרבה. 400 מילים לקטע ושירים של 10 מילים בלחץ) -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||
![]() You are about to recieve a LOGICAL ASS KICKING ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תאשימי אנשים שלא אמרו לי שאת ראמפל כששאלתי מי את כי הייתי הגמדה שלך ![]() מה הבעיה בשני ראמפל? יש לו בערך 7 זהויות ועל מה? -------------------- !!DONT SHIT ON YOUR DREAMS Purple ∞ Professor ∞ Gloomverse ∞ 11.06.2002 ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||||
ילדות נהרסת *סניף* בגלל זה היה סוף פתוח לעונה 2 כי רצו להשאיר את הצופים במתח ולפתור את זה בעונה 3 ואז יאצ שהסדרה נשארה פתוחה ...אופס אמג איזה סיפור אע יאי יו 3> מחכההה אמג לי רודריקקק תעשה לי טראקליסטטטט זה מאנגיב ואין לי מושג איך אופס ><" -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:47 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המ
-------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:47 PM
|
||
עד שערכתי
מגיבים -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:48 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מישהו יכול להסביר לי למה אני כותבת דברים שמכניסים אותי לפאנגירל
אוף כמה באלי לצרף את הילה לקובץ של הדוקס ושהיא תראה את פרק ארבע -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:52 PM
|
||||||||||||||
מההההההההה אבל ): נו הסיפור ההוא האחרון שלי על הלהקות אמג אוקיי טראקליסט של מה? שיפ כלשהו? משהו אחר? כל דבר אמג עלה לי רעיון אני אעשה טראקליסט לכריתי/כריתי -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:53 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נס נס מוזמנת להיכנס עוד היום לבית סליתרין
מחכה ל ה הפתעה <33 -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 18:55 PM
|
||||||||||||||||
אכן תבכה איתי זה לא הוגןןןן כתבתי לך תגובה שם היום אמג תמשיך את זה אמג הז מושלם אמג אני מתלהבת יותר מדי בא לי דוביניוטילה אבל אממ ספנסון! 3> -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |