![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 79 80 [81] 82 83 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:36 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אוקיי אני רואה שזה זמן רע להגיד היי
-------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:37 PM
|
||||||||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() איזה מצב חרא נקלעת גם לי יש רגעים כאלה -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:38 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
please don't say we're done
when i'm not finished i could give so much more make you feel like never before welcome, they said welcome to the floor it's been a while and you've found someone better but i've been waiting too long to give this up the more i see i understand but sometimes, i still need you sometimes, i still need you -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:40 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מיכלו 33>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
and i was struggling to get in
left waiting outside your door i was sure you'd give me more no need to come to me when i can make it all the way to you you made it clear you weren't near near enough for me heart skipped a beat and when i caught it you were out of reach but I'm sure i'm sure you've heard it before ///////// אני עייף בגלל האינדי אחלה זמן לשמוע שירים מתישים -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אורייצ'ל 33> מה נשמע? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:41 PM
|
||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די גרוע, הרשת לא ממש עובדת כמו שצריך מאז שאחותי קיבלה את הנייד החדש שלה XD ואצלך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:43 PM
|
||||||||
אוי >< אני בסדר כזה~ אחותי (לא זאת שאמרה לי להיות בשקט אתמול כשדיברתי איתך, אחותי השנייה XD) מתנחלת אצלי בחדר ואומרת שמשעמם לה -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:45 PM
|
||||||||||
רגע כמה אחיות יש לך? שונאת שמתנחלים לי בחדר אני מקבלת עצבים מזה ><" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:46 PM
|
||||||||||||
שתיים לול זה למה אמרתי אחותי השנייה ולא "אחת אחרת" נמ כנ"ל >< אבל הפעם היא הייתה נחמדה אליי וכל זה -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 22:54 PM
|
||||||||||||||
גם אצלי זה קורה לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:19 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייפה אבל לא יכולה לישון
אני רוצה משהו מתוק ושומני לגרון -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:20 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספינג'? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:21 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכשיו עשית לי חשק לספינג' תיכחדי -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:22 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול, אימא שלי תכין מתישהו בקרוב בגלל שאחותי רוצה אם את רוצה, בואי לרמלה, תקבלי ספינג' מרוקאי אורגינל ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |