![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 81 82 [83] 84 85 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:47 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יש לי כמה סוודרים כה חמודים שאני רק מחכה לחורף כדי ללבוש אותם
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:49 PM
|
||||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בעקרון בגדים ארוכים הם חמימים ונעימים כאלה אני ממש אוהב סוודרים כי זה רך ומקסים וככ מזכיר לי את חג המולד (יש לי רק 2 סוודרים שקשורים רשמית לחג המולד וזה לא בסדר אני צריך עוד) אני גם שונא את העור שלי אז חולצות ארוכות מסתירות אותו ואוח הקסם שבהסתרת הידיים 3> לא בוהים בי כאילו שאני מסכנה 3> -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:50 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לובשת רק אוברסייזד בחורף
כי אז זה מרזה למרבה האירוניה ואני נראית כמו טיקסייי -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:51 PM
|
||||
![]() Are You, Are you, Coming to the tree? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל עוד זה סוודר שעולה עליי לא אכפת לי איזה הוא למרות שכן, אני בהחלט מעדיף אוברסייז -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:51 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
די אסקינג אלכסנדריה
למה הגיף בחתימה שלי ככ מושלם החזרתי אותו הוא היה לי כבר לפני חודש עד כדי כך הוא מושלם אני לא מסוגל -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:53 PM
|
||
הדבר היחיד שלא נוח לי בלפגוש אנשים זה הידיים שלי וזה חרא
-------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:54 PM
|
||
מה רע בידייך ניוטי
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:57 PM
|
||||
הן מזעזעות מלאות בפצעים בכל פינה וצלקות ופשוט מביך להסתובב ככה בחוץ כשכולם בוהים בי ולא משנה מה אני עושה זה לא עובר אז אני פשוט מחכה כבר לחורף כי אז יש בגדים ארוכים שלא חם מדי בשביל אשכרה ללבוש -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 23:58 PM
|
||||||
אוי אל תגידי לי שאת פוגעת בעצמך... -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:00 AM
|
||||||||
אני ממש מצטער אם אני יוצא מנדנד והכל אבל לא הכי נוח אליי כשפונים אליי כנקבה, אז אם אפשר בבקשה זכר.. ולא, אני לא. רופא העור שלי חושד שכן אבל אני לא. הוא גם אומר שאני זקוק לפסיכולוג בגלל זה אבל זין מי הוא שיחליט אם אני זקוק לפסיכולוג זה פשוט.. אין לי אפילו מושג מחורבן. -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:05 AM
|
||||||||||
או לאידעת זה מוזר לי אני לא רגילה אשתדל להתחשב בך ^^ אממ אז ממה כל הצלקות האלה לעזאזל -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:07 AM
|
||||||||||||
זה בסדר אם יוצא לך לפעמים נקבה והכל אבל באמת שממש לא נוח לי כשפונים אליי כנקבה בעל פה והכל זה הכי סבבה שיש אבל בכתב.. פחות עובד לי אממ כן אמרתי לך יש לי המון פצעים לא מוסברים על הידיים משאירים צלקות החארות ::::)))))) -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:09 AM
|
||||||||||||||
אויש מסכנצ'יק שים משחה על זה, יש משחות שמאחות את הצלקות אם אני לא טועה ובסדר ^^ -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:10 AM
|
||||||||||||||||
ניסינו הרבה דברים זה עובד בדיוק כמו שאני סטרייט הומופוב ::::)))))))) אבל מתרגלים עם הזמן הבהיות זאת הבעיה שלי תודה 3> -------------------- מייקל אני אוהב את רדיוהאד והייתי קיים פה פעם --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 00:11 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איתי סיפר לי כמה היה לו כיף באייקון
בשלב מסויים נשברתי וסיפרתי לו הכל בלי שמות כמובן אבל הכל והלב שלי ארגג לפתוח הכל שוב לא היה רעיון טוב -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |