![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 83 84 [85] 86 87 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:47 AM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי -------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה? ~ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() I am good, but I am a villian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:48 AM
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בוקר טוב לך~ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:51 AM
|
||||||
היי מיכל^^ מה קורה? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:52 AM
|
||||||||
אני בסדר כזה, נראה לי~ עדיין עייפה משום מה איך איתך? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:54 AM
|
||||||||||
אותו דבר בערך ועדיין יש לי טונות של שיעורים לחופש שעדיין לא התחלתי לעשות >< שיעורי בית זה כזה דפוק -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 10:59 AM
|
||||||||||||
אויש כנ"ל יש לי מלא שיעורים במתמטיקה שלא עשיתי עוד מלפני יום כיפור בכלל ![]() ויש לי גם עבודת הגשה במדעים וסיכום בהיסטוריה ויומן קריאה באנגלית ואין לי כוח אוף -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:03 AM
|
||||||||||||||
נראה לי שלהביא שיעורי בית זה תחביב מעצבן של המורות וזה ששיניתי כינוי זה לא אומר שאני כבר לא ראש בעננים במיוחד בשיעור מתמטיקה ואין לי מושג איך אני אשלים הכול >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:08 AM
|
||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם ענק לנו״ד !
-------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:10 AM
|
||
הנ״וד הזה כ״כ סגיד
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:20 AM
|
||||
![]() Wish You Were Here ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון ! תגידו... אף פעם לא הבנתי מה זה הראשי תיבות האלה : נו״ד... מה זה אומר ? -------------------- תום - או יותר נכון תוםסיוון - 15 - חזרתי(?) ![]() אוהבת ♥ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:21 AM
|
||||||
נושא דיבורים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 11:22 AM
|
||||||
חחח אמא זה אומר נושא דיבורים המ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:00 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
החתימה של מיכל אוקי הדמעות הגיעו
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |