![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 84 85 [86] 87 88 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:02 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חשבתי שאולי אם אחבוש את הכובע בזמן המשחק יהיה לי מזל
באמת היה לי מזל, מזל נאחס, הפסדתי שני משחקים -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:03 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג החתימה של מיכל גורמת לי לבכות
ושלי פשוט משעשעת כל כך למרות שבעונה חמש זה צורח "אני אוהבת אותך אמה" לול --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:04 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
.... ואז אמא הכינה לי גרבר תוצרת בית
תודה אמא! ~ -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:05 PM
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אופס? >< והחתימה שלך גורמת לי לצחוק המ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:06 PM
|
||
חחחחחחחחחח אחותי פשוט אוכלת אתזה כי זה טעים לה ואני מחמיץ פנים מהחדר
מצחיק לי -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:07 PM
|
||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה, אני מניחה. זאת הכוונה של החתימה שלי, לגרום לכם לצחוק XD --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:08 PM
|
||
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:14 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג אור
החתימה שלך -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:14 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
רוצה להתחבר לפורטל
רוצה לחפור בפורטל רוצה להשתעמם בפורטל רוצה לשחק בפורטל רוצה לדבר עם חברים בפורטל אבל צריכה להכין שיעורי בית -הסיפור העצוב על יעל ושיעורי הבית -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:15 PM
|
||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג זה כל כך טרגי XD -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:17 PM
|
||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכוןןןןןןן !!! שיעורי בית זה פוי :"3 בגללם אני נאלצת להגיד.. ביי ...תדעו שאהבתי אתכם הסוף הטרגי ביותר בכל הזמנים -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:19 PM
|
||
כריס פראט משחק את עצמו במחלקת גנים ונוף אני נשבע
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:19 PM
|
||||||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואז, אחד מהבנים היחידים שבעולם שיכולים להגיד אומייגאד בציבור. נשאר בדד. עד שעדי או מאיה מתחברות. אז כן , אני נשאר בדד. -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:20 PM
|
||||
אמג יש לי תיאוריה על החתימה שלך כאילו לא עליה על הצצה השנייה אז אכתוב בלבן כדי שלא יתלוננו לי אח"כ על ספויילרים רג'ינה עשתה את זה שוב. היא הגנה על אמה שוב, הרי אמה לא יכולה להיות המושיעה והדארק וואן ביחד, וברגע הזה שרג'ינה אמרה שהם ישחררו את מרלין מהעץ זה צרח "אמה שלי תחזור והכל יהיה בסדר ונחזור הביתה" כשהיא נגעה בפגיון זה לא היה כדי לשלוט באמה, זה היה כדי שאמה לא תפלוט את המילה הלא נכונה. אמה נתנה את הפגיון שלה לאדם הנכון ולאדם היחיד שיסכן את החיים שלו בשבילה, כי רג'ינה היא לא המושיעה, אבל היא הופכת להיות בגלל אמה. מה שיש בניהן זה לא חברות, זה הרבה יותר גדול. הן משפחה, ומשפחה תמיד תעמוד ותעזור (אלא אם כן את סנואו -,-) ותאהב ותקבל לא משנה מה. אז כן ביי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:20 PM
|
||||||||||
אאוץ' בשם כולנו -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |