![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 85 86 [87] 88 89 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:20 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
סורי אבל עכשיו באמת ביי כי אם לא יהרגו אותי ואתה לא רוצה שיהרגו אותי, נכון? :"< -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:21 PM
|
||||||||||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפנחס מן גירל. זהו שמי. ![]() לילס. אני מתלבט -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:23 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איי ןןיל ברינג דה גירלס
יו וויל ברינג דה ביר אנד דה טרופס וויל ברינג דה פרידוםםם שיר מוזר בחיי -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:24 PM
|
||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
-------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:25 PM
|
||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אע ככ אבל לדעתי זה שהיא נגעה בפגיון היה יותר תזכורת לעצמה מאשר לשלוט על אמה/ לגרום שהיא לא תפלוט את המילה הלא נכונה אבל יכול להיות שאני טועה המ עריכה: יו מינהי כאן -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:26 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הופה מיכללללללללללללל -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:27 PM
|
||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול הייי מה קורהההה -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:28 PM
|
||||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן זה גם יכל להיות תזכורת שכרגע החיים והגוף והנשמה של האדם שתמיד האמין אותה ואהב אותה מאז שהייתה המלכה הרעה בידיים שלה, והיא לא הולכת לאכזב אותה. אני חושבת שמשהו השתבש שם, ורג'ינה לא יכלה להציל את אמה ובגלל זה אמה הטילה את הקללה אבל היא הסתכלה על ההורים שלה כי הם כל הזמן מפשלים ונכשלים. אבל אמה סומכת על רג'ינה עד כדי כך שהיא נתנה לרג'ינה את הזכות לשלוט עליה בצורה מלאה אז אמג ביי מינהיייייייי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:29 PM
|
||||||||
הכול בסדר ואת? אני מחכה שייצא כבר הפרק הבא של וואנסססססססס -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:32 PM
|
||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה שבא לי לא אומר שזה יקרה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:32 PM
|
||||||||||
בסדר כזה, נראה לי~ משעמם לי ואין לי כוח להכין שיעורים אעעע אמג רגע זה יוצא מחר לא? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:33 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעעעע רגע מינהיייי נעשה עכשיו מרתון בשרשור?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:33 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם בוני כאן
לא שזה משנה למישהו -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:36 PM
|
||||||||||||||||
כנ"ל אבל לא עשיתי כי אני לא מבינה את החומר גם לול
יאפ אני לא הולכת לשום מקום
צעח! -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 12:37 PM
|
||
עלה לי רעיון לקטע סוואן קווין אז אני אלך לכתוב
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |