![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 8 9 [10] 11 12 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:05 AM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו נחמד טוב שמעי אני שמתי את מה שחשבתי שאת הכי תאהבי מאיפה לי לדעת שבאלך על טנקס פור דה ממוריז פעם הבאה אני אדע להציף אתך עם FOB ראי הוזהרת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:06 AM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתם איך הרעלתי היום אנשים זרים???
אותי לגריפינדור -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אותך לאברבנל ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את מוזמנת -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:07 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פטריק נס כותב ספינאוף לדוקטור הו
חיי הפכו מרגשים יותר -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רגע אני סלית'רקלו
ו מעיינחיים טוען שאני הפלפאף ... יום ממוצע בחייה של הוגוורטספלואיד! -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
עכשיו בגלל הסמל"שים אני מתבלבל ביני לבין נסי
חכו לכינויים המשותפים העתידיים שלנו אני אתבלבל עוד יותר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:08 AM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואני אגיד לעמיתבאג מראש כי אם יהיה אפטר מפגש כנראה לא אהיה אז אצטרך לצלם אתכם כל המפגש עצמו ![]() וכריס, אם לא תהיה אפילו תמונה אחת עם אצבע שלישית אני אזרוק את הטלפון עליך, רק אומרת ![]() אני אוהבת שאנשים עושים אצבע שלישית למצלמה פתאום, זה משעשע אותי~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול אבל זה מהמם די -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לעזאזל אני עייף
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:10 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אשב לי ואמות לצלילי האב יו אבר נידד סאמוואן סו באד של דף לפארד
יש לי סחרחורת פסיכית -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:11 AM
|
||
רוניייי
היי היית נחמד היום וזה תגידו אנשים איך שרדתם את הנסיעה הביתה ועוד אחרי יומיים סוחטי זיעה אני צריכה לחזור - לא הביתה - לארומה לארוחה עם סבתא שלי. למה???!!!! אלוהים יבין!! -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:12 AM
|
||||
הא תודה חח אני כל יום חזרתי עם חולצה מזיעה כמו החיים בע -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:12 AM
|
||||
ואולי חתימה משותפת אם אצליח להקריץ עוד תמונות שלכם מאיפשהו T_T הממ נראלי שיש תמונה אחת שאני יכולה לעשות עליה גם זום, וככה אצטרך רק עוד שתי תמונות ואז אוכל להשתמש בשביל זה עוד שתי תמונות ואז אני יכולה לשים תמונות שלכם לבד משני הצדיים וזה גם יעבוד גם ממש טוב אפילו בלי שאצטרך למצוא עוד תמונה אלא רק אוריד את התמונה עם הזום של הנשיקה בלחי ואז תמונות שלכם עם אורך כפול מה שיהיה סבבה~ ואז באמצע את הכרית שקנית לנסי ![]() או שאחפש כרית בצורה של זין בצבעי הגאווה ופשוט אשים שם~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:13 AM
|
||
אבל רוני עושה לנו חיים קלים
נכנס לחדר "היי אני רוני" לא כמו כולם נכנסים ממלמלים משהו ואז שעה כולם מנסים להבין מי הם לעזאזל -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |