![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 89 90 [91] 92 93 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:41 PM
|
||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
איוס! יש לח סגיעוט קתיב נורעיוט, עט יודאט? -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:42 PM
|
||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מרים בעזרת כוח המחשבה
![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הייי (יו מישהי נורמלית) בוני אני מוצאת את הגיף הזה כקריפי משום מה -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה הנהלה
אני רוני ושלו דורשים "וואלקם טו דא נו"ד אוף דרייבן" בתור הנו"ד הבא זה ענק -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:44 PM
|
||||||
חח עדיר עני ק"ק מעמינא לזה!!!!! אע ויס לח סגיאוט קתיב -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:45 PM
|
||||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:45 PM
|
||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה הולך כאן O_O היוש מיכלי 333> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:46 PM
|
||||||||
עדיף שלא תשאלי מה הולך פה. -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חלאס עם השגיאות כואבות לי העיניים
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||||||
סיו יס לח מלע סגיעוט קתיב עמ"ג XDDDD -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:47 PM
|
||
לילס
אני כבר הפסקתי להבין אותך חוץ מזה כואבות לי העיניים מרוב שאני מתאמץ לקרוא ותרגם את מה שאת כותבת -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:47 PM
|
||||||||
זוהי המטרה שלי ![]() -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:49 PM
|
||||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רייבנקלואים הזויים לא הייתי צריכה להתחיל את הקטע הזה של השגיאות כתיב בווטסאפ ><" לאמשנה היייי 33> מה קורה? 3> -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||||||||||
הכי הזויים שבעולם ![]() -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפגנה הפגנה הפגנה הפגנה מפגינה לבד #פוראבר_אלוון -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |