![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 90 91 [92] 93 94 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:50 PM
|
||||||||||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמרת שאני הזויה? נעלבתי :"3 *בכי מחרפן של תינוק* -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
- אורי, 29/7/2016 16:37
[].[] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||||
![]() החיים הם כמו דומינו-לפעמים קמים ולפעמים נופלים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה לאל -------------------- Bonnie ONLY A SHAMADA CAN CONTROL THE DRAGONS ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
|
||||||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בכל בית יש כמה הזויים XD כן אני בסדר, מנסחת פעילויות לפורום פ"ג/אווטאר למקרה ויזכו כי לוואנס יש לי כמה ותמיד טוב להיות עם רעיונות לכולם או ספיישל להכל ^^ מה איתך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:51 PM
|
||||||||||||||||
נעלבתי זה לא יפה! אתם לא מחונכים טוב! אוף איתכם! אני אלך לבכות בצד והכל באשמתכם! אני אגיד אתכם לגננת! *בכי מחרפן של תינוק* -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:53 PM
|
||||||||||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני נעלבתי כשאמרת שאני גרועה שקט ![]() אין לך זכות דיבור ![]()
כע אבל אצלנו זה 90% מהבית 0.0 אני נמצאת ביניהם שיאו ואז את עוד אומרת שאת לא אחראית אה אני בסדר כזה~ מנסה לגרום לחברים שלי להתחבר לווטסאפ כי משעמם לי ...לא ממש עובד לי -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:54 PM
|
||||||||||||||||||
אני אתחבר לוואטצאפ D: למרות שהעלבת אותי ואני לא רוצה לדבר איתך יותר כי את ממש לא בסדר -------------------- ☆★ 12 ★ Yaala ★☆ ![]()
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:55 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רגע הפרק הבא של וואנס יוצא מחר נכון
בינתיים היה רק פרק אחד בעונה החדשה -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:57 PM
|
||||||||||||||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יאי~ רגע את רצינית? ![]() אני לא מתכוונת להעליב אנשים זו לא אשמתי שאני סתומה -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 14:58 PM
|
||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני באמת לא אחראית רק עכשיו כתבתי כמה פרסי מושלם בלי פואנטה כי שכחתי מה היה הרעיון שלי מההתחלה הא ומחקתי את המצע שלי והיו שם כמה רעיונות טובים וגם בבקשת ניהול שלך היה רעיון מהמם שאני רציתי לדבר איתך עליו ולבקש ממך אישור לגביו אויש רוצה אני אדבר איתך בוואטסאפ? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:00 PM
|
||||||||
את רצינית כאילו? את כן אחראית. את ממש כן~ פרסי מקסים אבל מה XD במצע שלי? ![]() כלומר בבקשת ניהול? ![]() הכל שם היה כושל ><" -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:00 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עייף
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:01 PM
|
||||
אז תלך לישון~ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:03 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני שומר על האחיין שלי
אז... לא -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:05 PM
|
||||||||||
כן בבקשת ניהול! הבקשה שלך היתה מהממת אני קוראת אותה ואם הייתי מכירה אותך שם ברור שהייתי מצביעה בעד כמובן ![]() אמג אבל כן היה לך רעיון ממש גאוני שאני ממש רוצה להשאיל אם אפשר --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:05 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוצה לכתוב אך מוזתי ברחה
המ מי פה רוצה איתי שרשור סולאנג'לו כי אני בפילס? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |