![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 91 92 [93] 94 95 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:06 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תם אפשר שרשור פרסבת' במקום?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:06 PM
|
||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו הממ
היא הייתה גרועה ![]() לא משוחדת בכלל את מה XDD איזה רעיון זה היה? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:07 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבלאבל אני רוצה סולאנג'לו :< הממ קיי כי גם פרסבת' זה אוטיפי בואי לפרטי ~ -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:08 PM
|
||||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני הכי לא מחושדת בדיוק מה שכתבתי לך חידות כאלה יפות אז בוואטסאפXD ואת מאפייני הקסם שלי, האמת. השאר לא ממש מתאים למה שחשבתי אז אני ממש ממש אשמח להשאיל את זה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:10 PM
|
||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מקווה בטירוף שהפורום המתחלף יהיה פורום פ''ג' כיכי סיקור שיפ של סולאנג'לו וסיקור דמות של ניקו ובכללי פ''ג' אמג
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:10 PM
|
||||||||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חידות מהממות הן היו!!! את חייבת לעשות אותם בפורום שלך כשהפאנדום יהיה וואנס מה הו אוקיי~ מוזמנת לקחת את זה אם באלך לול -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:11 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואולי אני אסקר את אלה -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:12 PM
|
||||
אני די מקווה הפוך ממך, אבל אני אוסיף את פ"ג לאופציות עד שהוא יהיה. אני כמעט בטוחה אם הוא לא יהיה הפעם הוא יהיה פעם הבאה לפי מספר המצביעים ^^ אני מאוד משוחדת לגבי וואנס, אני מודה. אבל פ"ג זה נושא שהזנחתי כל כך הרבה זמן ולחזור אליו זה מדהים אז אני אשמח כך או כך. אווטאר זה הילדות שלי לגמרי אז כן. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:13 PM
|
||||||
אני מסקרת את אלה אוקיי אז רגע רשימת הסיקורים שאני אפתח: - ניקו - וויל - אלה - אית'ן נקמורה - לוק - סיקור שיפ סולאנג'לו - סיקור שיפ טייסאלה - סיקור שיפ ת'אלוק ... כן זה הרבה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:14 PM
|
||
אני מרגישה מנהלת גרועה כי אני משוחדת לפאנדום מסויים ואוף
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:14 PM
|
||||
את לא מנהלת גרועה תפנימי את זה את מנהלת מעולה וזה בסדר להיות משוחדת לפאנדום מסויים ממילא בסוף המשתמשים בוחרים -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:15 PM
|
||||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אמרתי אתמול שאני רוצה את אלההה טוב אולי אני אסקר את נבואת השבעה [אל תשאלו אותי איך] אה ואם זה וואנס סיקור ראמבל שלי -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:15 PM
|
||||
#קורה זה שאת פאנגירל של פאנדום מסוים לא הופך אותך למנהלת גרועה לכולם פה יש פאנדומים מועדפים, כולנו בני אדם -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:16 PM
|
||||||
כן הא לא יודעת לפי המצב וואנס מוביל והיום כל השומרי שבת יצביעו שוב אז יכול להיות שדברים ישתנו ^^ כך או כך, יהיה בסדר ויהיה אחלה חודש נראה לי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 15:17 PM
|
||||||||||
אבלאבל אלההה אני רוצה את אלה הממ אם זה וואנס אני לא יכולה להיות פעילה כל כך כי אני צריכה עדיין לסיים לראות את זה אני באמצע העונה הראשונה -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |