![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 93 94 [95] 96 97 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:06 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מי פותח תנו"ד הבא
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:06 PM
|
||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תפתח אתה אם באלך לי זה לא משנה -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:09 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:09 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מחר אני פה שמונה חודשים
נמ -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:13 PM
|
||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני רוני ושלו [נראלי שלו] רוצים "וואלקם טו דה נו"ד אוף דרייבן" בבקשה? ![]() זה גאוני -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:13 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחותי רוצה את המחשב ולא בא לי להביא לה יש לה טלפון חדש שתעזוב את המחשב שלייייי אעעעעע
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:16 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yes plzzzzzzzzzzzzzzzzz -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:16 PM
|
||||||
![]() They don't see your wings ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
HMMM No! my sugarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -------------------- Min Hee » TaeNy Is Love ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:17 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בא לי לבכות
אני אומרת לה שאני לא רעבה והיא לא מאמינה לי תפסיקי לפטם אותי אימא -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:18 PM
|
||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפשר הזדהות? >< --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:19 PM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וההורים שלי כזה את לא אוכלת כלום לאחרונה רק אתמול אכלתי טונה צ'יפס ושיפודים אז חלאס -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:22 PM
|
||||||||
בדיוק!!!!!!!!!!!!! כאילו כל עוד ואני אוכלת ארוחה אחת ביום אז תעזבו אותי בשקט --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:44 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ראיתי עכשיו את השופט יחד עם אבא שלי
המזגן הקפיא אותי והבבואה שלי עם הכובע המטופש הזה מעל הראש שלי "אתה נראה עצוב." "כי הסוף עצוב." "מה עצוב בו?" "הוא לא הספיק לבקש סליחה." אני מרוסק -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:46 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהלה יקרה
בקשה לי לכם ראיינו"ד טדר V2? ![]() -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 16:49 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא אבל אם להתעלם לרגע מהצד המתיש של הרגש, הסרט הזה בנוי כל כך טוב וצריך לשבת ולנתח אותו כל סצנה וסצנה כי כל אחת משם היא מכוונת ויש לה מטרה ויש לה תכלית, אף סצנה לא נכתבה סתם, והבימוי היה טוב, והמשחק היה טוב (טוב, אולי לא של הדמויות המשניות אבל בהחלט משחק שלא מבייש אף אחד) ויש כל כך הרבה משמעות בכל אחת מהסצנות וכל הסאבטקסט יכול להטביע אותך וכל הקטע של המסרטה יש לו חלק חשוב בכל ההתפתחות
זה סרט על משפחה על קשרים בינאישיים ועל כמה אתה מוכן להקריב מעצמך עבור אחרים, ובדיוק ההפך 10\10 והשיר בסיום בקרדיטים נותן את התפיחה הקטנה על התבנית שמשחררת הכל -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |