![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 95 96 [97] 98 99 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:31 PM
|
||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה מה מה באמת??????????? אמג הלכתי לדבר עם ירדנ (מצאתי את הבלוג שהיה לה בישראבלוג אבל זה מ2011 וזה קצת מבאס) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:31 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אהה
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:33 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין לי שום דבר מתוק/שומני/צמיגי בבית ואני מתענה כאן
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:34 PM
|
||||||||||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן ביום של המפגש דיברנו כי הגעתי בעשר וחצי כזה אז הסתובבנו ואז היא הראתה לנו את הדוכן ודיברתי עם רוז והן חברות טובות אם אני אפתח בלוג, מעניין אם אנשים יקראו אותו מצד שני, הכתיבה שלי מזעזעת המ -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:41 PM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין שוקולד?? סוכריות?? משו??????????? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:44 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קר
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:44 PM
|
||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדוע -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:46 PM
|
||||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היא רוצה להכין ממך קבבוני רוני תיזהר -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:48 PM
|
||
קבבוני רוני
גדול אבל קודם שיעשה לי שלישייה -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:48 PM
|
||||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה פתאום, אני לא אוהבת קבבים~ ואימא שלי מכינה קבב מחר אם אני לא טועה כי עושים על האש, אבל היא לא תכין ממנו, הוא יהיה בסדר ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:49 PM
|
||
מזכיר לי שבתפזורת ראש השנה שהכנתי שנה שעברה מצאו את המילה קבבון
-------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:51 PM
|
||||||||
אני רוצה לחבק אותך :< לא קיבלתי חיבוק :< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:54 PM
|
||||||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היית מציגה את עצמך בפניי והיית מקבלת!!!! פשוט הגעתי מאוחר למפגש והוא נגמר מהר ובאפטרמפגש לא הכי יצרתי קשרים עם כולם אבל בחדווה רבה הייתי מחבק את כולם!!!!!! הסרט הזה בולשיט אבל אם יש משהו שאני יכול לקחת, אקסלסיור -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:56 PM
|
||
קבבון
|
|
פורסם ב: Oct 3 2015, 17:56 PM
|
||
רוני פה
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |