![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 9 10 [11] 12 13 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:13 AM
|
||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברור ♥ ליפז הכל טוב מאמי חחח רוני לך לישון טוני מסכנה שלי למה ישר לארומה? אנשים בלי לב לכי לישון תרגישי יותר טוב -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:13 AM
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני נראיתי כמו הצרות שלי אתה מדבר ועוד הכריחו אותי לשתות קפה אני כרגע על תקן זומבי -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:15 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואי ככ לא זיהיתי חצי מהאנשים שם ובטעות העלבתי את ליעלי כי לא זיהיתי אותה אנשים תזדהו למען השם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:16 AM
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחחחחחחחחחחחח די חיפשנו אתכם איזה חצי שעה פספסתי סבב כינויים ותפקידים זה החלק הכי אהוב עליי ודיי הייתי צריך את זה כדי לדעת רוב הזמן עם מי אני פאקינג מדבר את עמית זיהיתי דיי מהר חח היא הייתה הדרקון האדום האדיר שצעק על כולם והתחנן בנפשו שיקח אותו האל כבר טוני את נראית טוב סתמי תתחת ישלך עיניים ממש יפת אגב שתיתי קפה עם שי בסימינטק כי היינו בטוחים שהמפגש שם? הקפה היה סבבה. כמעט -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אה אני חיכיתי לכם בחוץ והפסדתי את כל ההיכירות לא ידעתי שזו מייטי שיושבת שם עד שלא שאלתי אותה -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו אני מתה יש פה עכביש ענק
ליטרלי ענק ממש ענק אני מפחדתתתתת -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:17 AM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא טוב עד שאסיים את החתימה המשותפת שאני מעצבת לכם ותגידו לי אם אתם מעדיפים שאשים תמונה של הכרית של נסי או כרית כלשהי של זין בצבעי הגאווה~ ולא חייב כרית כלשהי, אפשר גם את זו שאתה צילמת ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:18 AM
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
עכבישייייייייייייייי3> אמ תקחי כוס ותגרשי אותו אל החלון עובד גם עם סתם נייר או חפץ שניתן לגרור איתו בעל חיים כגון חרק -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:18 AM
|
||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו לא הוא ממש ממש ענקי ואני צריכה לעבור לידו בשביל לקרוא להורים
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:19 AM
|
||||
נסי להרחיק אותו תזרקי עליו כרית בעדינות? אוקיי זה יצא כל כך רע. -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:20 AM
|
||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תצעקי להם? אני כנראה הייתי מנסה להעיף אותו מאותו מקום ואז בורחת החוצה ועכשיו אני פרנואידית כשדיברת על עכבישים וכל שנייה מסתכלת הצידה כדי לראות אם יש שם משו ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:20 AM
|
||
עכבישים זה חאמוד די
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:21 AM
|
||
חח הצילו התקשרתי לאמא שלי והיא באה להרוג אותו
-------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:22 AM
|
||||||
אמג אני בוכה מצחוק -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 01:23 AM
|
||||
או תודה הכרומוזומים של אבא החליטו להעביר את הגן הכחול. חחחח בידר אותי איך אתה שי ואלה נמרחתם על הרצפה שם כאילו זו מיטת חלומותיכם קופי מייקס דה וורלד גו ראונד! בדכ קפה זו אהבה אבל כשמדובר בשעת ערב מאוחרת כשאני סחוטה עייפה מיוזעת ומה לא כשאני נכנסת לארומה במצבי (האיפור נמרח וזה לא נראה טוב, פדיחות) ורואה שתי בנות דודות שלא ראיתי יובלות ואני זומבי סטייל "איך התאומות מ'הניצוץ' הגיעו לכאן חהחהחה" -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |