![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 16 17 [18] 19 20 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:52 AM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אוהבת את החתימה שלי
עוד מישהו אוהב אותה? ממש התלבטתי אם לשים את זה או את hurricane עם הציטוט I'm a wanderess I'm a one night stand Don't belong to no city Don't belong to no man I'm the violence in the pouring rain I'm a hurricane כי ה גם מדהים -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:52 AM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי קאיה כאן
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:54 AM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי תגיבי בשרשור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:54 AM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי אמה כאן ♥ צריך לתכנן את שרשורנו -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:56 AM
|
||||||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון רגעעע על מה אמרנו שהוא? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:57 AM
|
||||||||
ניומאס אני ניוט (?) ויש לי פילס נוראיים בגלל הטאמבלר ושוב קראתי את הנאום שלי על ניוט אז אני יודעת שזה סאדיסטי ברמות שלא יתוארו אבל אני רוצה שהוא יהיה בדכאון או משהו -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 09:59 AM
|
||||||||||
הו אוקיי אני ממש רוצה את אותם גיפים כמו בחתימה שלי רק על סוואן קווין אבל כוסעמק ערס --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:00 AM
|
||||||||||||
יו ככ אני מנסה למצוא כאלה של סוואן קווין חצי שנה בערך אוף עלילה? אל תהרגי אותי אני לא טובה ב אממ דברים שכוללים חשיבה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:01 AM
|
||
![]() I am good, but I am a villian ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאעאע איזה נו״ד סגיד אעאעאע!!
בוקר טוב -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:03 AM
|
||||||||||||||
אז החלטתי להכין כאלה אבל אני לא יודעת להכין גיפים ויש גיף ממש מסויים שאני רוצה לסוף לגבי אמה וכמה גיפים של רג'ינה שיהיה קצת יותר מסובך למצוא אמג אז אז שתומאס יהיה הפסיכולוג שלו או משהו או שניוט יהיה מאושפז במוסד פסיכאטרי או משהו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:05 AM
|
||||||||||||||||
אע ברגע שתעשי את זה את שולחת לי וחתימה משותפת אממ אממ אני אומרת משהו בסגנון אשמת הכוכבים קבוצת תמיכה לדכאוניים אדק תהרגי אותי -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:06 AM
|
||||||||||||||||||
זה סבבה אמג אבל אני לא יודעת איך להכין את זה הצילו --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:07 AM
|
||||||||||||||||||||
אין לי רעיונות בשיט אופס אם זה סבבה מצדך אממ תפתחי? גם אני לא שיט נתקענו -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:09 AM
|
||
![]() בלי גסויות. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אעאעא פרק שלישי בילדים לבנים
אני אקרא כשיהיה לי זמן פנוי -------------------- בגן העדן של ילדות
אשר היה פורח, הייתי חלק מהנוף היום אני אורח. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:10 AM
|
||||||||||||||||||||||
הממ כותרת? אמג כאילו ברגע שהייתי יודעת להכין גיפים הייתי מכינה את זה ומפרסמת בטאמבלר וכאילו אני לא יודעת להכין גיפים O_O --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |