![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 18 19 [20] 21 22 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:47 AM
|
||||||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האם את משפפת אותה עם הדוקטור? -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:50 AM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא ממש מרגיש לי די פדופילי ![]() ![]() ![]() ![]() (נראה לי שעכשיו אני משפפת אותה עם ג'יין אוסטין) -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:51 AM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני פחדנית מכדי לראות דוקטור הו
דוקטור הו זה מלחיץ -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:51 AM
|
||||||||||||
אבל קפלדי/קלרה זה חמוד כזה לא יודעת אומייגאד ג'יין אוסטין איפה רודריק ועוד גליקים שסיימו את העונה השישית שיתפאנגירלו איתי -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:53 AM
|
||||||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הממ לשנות חתימה לזה שהיא מדברת על ג'יין אוסטין או לזה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:54 AM
|
||||
להלהלה
מתעלמים ממני ואני טוחנת ש-ו-ק-ו-ל-ד -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:55 AM
|
||||||||||||||||
לא יודעת שתיהן מקסימות יש חתימה אחת בטאמבלר של קפלדי שאני מתה לשנות אליה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:58 AM
|
||||||||||||||||||
אני מתה על סדרת הגיפים הזו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() זה כל כך חמוד -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 10:59 AM
|
||||||||||||||||||||||
גאד מי זה? זה חמוד -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 11:00 AM
|
||||||||||||||||||||
יו אני מכירה את זה לא משנה נזכרתי XD -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
זה השחקן של הדוקטור -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||||||
|
|
||
![]() קודם קערה, אחר כך פומפייה, עכשיו סתם מסננת ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ניסיתי לחפש פעם בסדרות דוקטור הו אבל ראיתי שיש לזה 11 עונות אז הייתי ככה: 0_0
חוץ מזה שלא הייתי בטוחה אם זה הנכון כי היו כמה. בפרק הראשון היו את הבובות המפחידות האלה? -------------------- Freedom אוראל • 20 • מוזיקה, כתיבה, ספרים ♥ • מנהלת פורום ספרים וראש בית רייבנקלו לשעבר • כבר הכרנו? D: זקן סיני חכם אמר 所以你有谷歌翻譯。 我也是 בעלת נטייה להיות משועשעת בקלות --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 11:01 AM
|
||||||||||||||||||||||||||
או איזה דוקטור? [פאדאמצ'אם] כאילו במספר אני שוקלת לראות דוקטור הו אבל אני פחדנית מדי -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
|||||||||||||||||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 11:04 AM
|
||
לול
"הסימן הקטן ביותר, הקלוש ביותר" *רוכב על טנק בזמן שמנגן משהו ממש מגניב בגיטרה חשמלית* -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 11:05 AM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הפרסומת החדשה של רנואר ממש יפה
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |