![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 24 25 [26] 27 28 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:24 PM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמג טוני ריגשת אותי בפריקה שלך ואני אוהבת אותך3>
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:25 PM
|
||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני צח
אני בוכייה סטאנ תשלח לי הודעהההה -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:25 PM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישש -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:27 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום אנשים
אני זקוק לעזרתכם אנא עשו עימי חסד ושלחו לי חרמשים לשינוי כינוי אני אקים מקדש סגידה בחדר לכל אחד מכם -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סהכ כתבתי שם מה אני מרגישה, לא ביג אישיו גם אני אוהבת אותך מאוד 3> -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנה הזדהיתי
יו אני לא יכול להפסיק לחייך -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סלעב שלח לי הודעה בבקשה :(
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:28 PM
|
||||
תשלח לי כבר הודעה לא שמרתי אותך אינעלאבוק השם ווצאפ שלי זה המתחכמת -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:28 PM
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא!!! אני צח את לא יכולה להיות אני ![]() -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:29 PM
|
||
סלעב שלח לי הודעה בבקשה :(
אני כמו נערה מתלהבת הוואטסאפ פתוח כדי לדבר איתך אמג סלעב אני קוראת לך סלעב בטלפון אמג --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:29 PM
|
||||||
זה לא יכול להיות כי אתה טוני הייתכן ששנינו צח??? הבוקר הגעתי למסקנה שצח הוא שיפס ואם אני צח... זה אומר שאני שיפס?! כריס תוריד את המזלג כריס זה קניבליזם כריס לא לא לאאאאא -------------------- נועם // 21 // לפעמים מתחברת ![]() "אין כל טעם לצאת מן הדעת כדי לנסות להימנע מלצאת מדעתך. אפשר פשוט לוותר ולשמור את השפיות למועד מאוחר יותר." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:30 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל רודריק שלח לי הודעה :(
אמג אני מתלהבת ברמות -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:31 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני צחוני (צח+טוני) רק עם קטשופ ומיונז... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:31 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול
מצאתי גיף שמזכיר לי את ריקוד הסלואו המוזר שלי ושל נועה בלילה אצלי בבית -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:34 PM
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ברוך הבא לקבוצה שתקריס לך את הפלאפון -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |