![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 25 26 [27] 28 29 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:37 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוני אני בוכה ממש ממש ריגשת אותי בפריקה הזאת ואני אפילו לא יודע איך להתחיל לנסח לך משהו כתגובה לזה
פשוט אלוהים אדירים את ילדה מדהימה ואני זכיתי זה ממש ההפך ואכלתי כבר את השיפס כאב לך? -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:38 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הנהלה מקסימה להוסיף VX לכותרת
-------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:39 PM
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי הנה ג'אז 3>
ג'אז הרגה אותי אתמול פיזית ונפשית -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:40 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בגלל זה אני החלטתי לפרוש דארלינג
![]() -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
??? את פורשת? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
אל תפרשייייי אני אתגעגע אלייך מאוד גם אם את הורגת אותי עם תמונות -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:41 PM
|
||||||
כי לא זכור לי כמה נו״דS היו כאלה וX זה יכול להיות כל מספר -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:42 PM
|
||||||||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל למה את פורשת? -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:43 PM
|
||||||||||
לא בבת אחת. ואני מרגישה שזה קצת יעשה טוב לכולם -------------------- ![]() ALL YOU'VE GOT IS THE MEMORIES OF WHAT ONCE WAS SMILE AND SAY YOUR GOODBYES Jasmine is the name, you figure out m'a game Don't Be Afraid, Just Believe - Mark 5:36 You need a new quote from the bible so here I am I love you so much <3 † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:43 PM
|
||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו
הגיף הזה נראה כמו הסלואו המטומטם שלי ושל נועה וזה נראה כמו הקטע שהייתי עצובה אז היא שמה אבבא ורקדנו -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:44 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חושב אם...
-------------------- [COLOR=black]
גיא|16.75 [/COLOR]I cried When angles deserve to die --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:46 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכלתי מרק עוף!!! עם תפוחי אדמה!!! וגזר!!! וקישוא!!! ומרק!!! ועוף!!!!!!!!!!!!!!!!
וסלט תירס!!!!!!!!!!!!! היה לי טעים!!!!!!!!!!!!!! אני שמח!!!!!!!!!!!!!! זהו הפסקתי להתלהב הבמה שלכם שוב -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:47 PM
|
||||||||
אהוב לבי
היי, אתה המון זמן לא דיברנו
מה שיעשה לך טוב... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:51 PM
|
||||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XDD אני מבינה את כמות הריגוש שיכולה להיווצר ממרק עוףXD (סיריוסלי, אני מבינה) -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 13:51 PM
|
||
אני ליטרלי מחייכת עדיין
למה אני מתרגשת מזה כל כך -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |