![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 29 30 [31] 32 33 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:10 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No matter what will people tell you, words and ideas can change the world
-------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:12 PM
|
||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() זה נראה בערך ככה -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:13 PM
|
||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:14 PM
|
||||||||||
![]() עובד משרד הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לול לא באמת פשוט כאלה ריקודי קפיצה ולסובב אחת את השנייה ולהחזיק ידיים כזה -------------------- My name's Ari and I'm not really here anymore ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:15 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.tickld.com/x/jaw/robin-williams...ad-his-problems
דמעות בעיניים וויהי מתי אתגבר עליך דוד רובין -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה??? איפה??? מתי??? -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||||||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() מדוע אורייצ'ל לא מגיבה בשרשורינו היקר בכי בכי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:16 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כואבות לי הפנים מכל החיוכים האלה
-------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:16 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי ^-^
-------------------- ליה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:17 PM
|
||||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:17 PM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
+אינסוף -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:20 PM
|
||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה שלו\הילה
שמישהי מהן תבוא ותגיד לי שזה [הנה פה] לא מושלם -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:20 PM
|
||
![]() -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:23 PM
|
||||||||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו אוקיי אחד השירים שאני הכי אוהבת לשיר3> -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:25 PM
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |