![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 31 32 [33] 34 35 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:41 PM
|
||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אינסאלוק היו צריכים לעשות את דימונס על לאגים:
וון יור פינג, איס היי אנד יו ג'סט קנט פליי וון יור אקשנס הפן , אין דיליי.... (אין לי כוח להעביר שפהXD) -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:42 PM
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואוווווווווווווו איפה הכריותתתתתתתתתתתתתתתתתת -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:42 PM
|
||||||
![]() I Met A Man With A Dog ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מקסים פרט לעובדה שהיי ופליי לא מתחרזים בשיט ואני בדיוק שומעת את דימונס XD -------------------- בלוברי ||הוא\אתה היא\את || הכינוי הכי סגיד אבררר|| פנטזיה של פעם || מרגרט וייז וטרייסי היקמן במיוחד ||וגם קוסמיר, סטאר טראק ונינטנדו || פרשתי? אולי ![]()
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:43 PM
|
||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי?
-------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתן משחקות באיסט? -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא מצחיק
למה אני צוחקת אני צוחקת בלי סיבה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמילי החתימה שלך ארוכה מדייי
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:44 PM
|
||||||
![]() Who the fuck are Arctic Monkeys!? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
XD לפי השיר הם לא אמורים להתחרז תנסי לזמזם את זה עם הבית -------------------- הייתי פה פעם, עכשיו כבר לא שלו - בלי י' - מבחוץ אני מגנוב אך מפנים אני עצוב - 17 - דולבת באיכות הסביבה - אומנות ומוזיקה - פאנק בצל ומודרן אנגסט 3> - כן אני יודעת לנגן קריפ - משחקי לוח! - פנימיסטית - גיטרה - צבעי מים - משחקי מחשב ותפקידים - רדיוהד, מרסדס בנד, דף צ'ונקי, איטליז, ארקטיק מאנקיז, פיקיסיז, אמנדה פאלמר, הדרזדן דולס, ביורק(!), קינג גיזרד - מה שבא ליד Perfect. You told me that it’s worth it So, I gave my time, my finest years you’ve taken I tried grasping your finger you gave me the middle one Hey, I got my weapon, nice and polished Dare you to mock me, so cocky You know how to pet, the same time you threat Don’t test my loyalty But can you dance while you shoot? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||
![]() הדרך הטובה ביותר לחזות את העתיד היא ליצור אותו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
היי מיכ
-------------------- ליאן פרשתי אני אוהבת את כולכם ומתגעגעת ככ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ישלך בפלות לימון בחתימה -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() רק קצת דם לקינוח הדבש ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שהיא באמת ארוכה מדי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||
![]() Worst. Crush. Ever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיו הנה ליאנ מה קורה? -------------------- מיכל ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אכן ![]() -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 14:45 PM
|
||||
זה מקסים -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |