![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 3 4 [5] 6 7 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:18 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כנ"ל אלוהים נסי T_T השיר הזה T________T די אני בוכה כריתי אני ככ אוהב אותך ואני מתגעגע בטירוף ואני חייב לחבק אותך למה את ככ רחוקה זה לא בסדר ♥♥♥♥♥♥♥ T_________T למה את לא פה אני רוצה אותך כאן T_T -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:18 AM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני לא במוד עכשיו מצטערת -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:19 AM
|
||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את לא פתטית את פשוט אלוהית ברמות שאי אפשר לתאר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:20 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה קורה?
-------------------- [COLOR=black]
גיא|16.75 [/COLOR]I cried When angles deserve to die --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:22 AM
|
||||||
![]() Mischief Managed ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני אוהבת אותך אין לך מושג כמה כריס, זה לא הסוף הכל רק זמני אנחנו נמצא זמן להיפגש ועוד כמה שנים הכל יהיה פשוט יותר -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:24 AM
|
||||
הלוואי אמן אמן אלוהים אדירים תקשיבי השיחת טלפון ההיא ברציף הרסה אותי זה פשוט לא פייר שאנחנו רחוקים ככה זה לא אמור להיות ככה וגם אם יהיה זמן, ואני בטוח שמפעם לפעם יהיה איזה משהו, נראה לי שפעם בכמה זמן זה לא מספיק >< -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:27 AM
|
||||||
מה שקרה ברציף לא יוצא לי מהראש אני עדיין רואה את התמונה הזאת מולי ואני מרגישה כל כך חסרת אונים ומטומטמת ולמה הכל כל כך זבל נכון שזה לא מספיק, אבל זה מה שיש וזה עדיף על כלום -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:30 AM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליפז למה את באה עם אבא שלך למפגש
להורים אין סבלנות לדברים האלה והם תמיד ירצו ללכת ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:32 AM
|
||||||||
זה בסדר את לא מטומטמת, הכל בסדר כריתי, הכל בסדר אני מבטיח לך, הכל בסדר במעט זמן הזה אנחנו ננצל מה שאפשר, אוקיי? אני מודיע לך כבר עכשיו אני לא הולך לשחרר אותך יותר בחיים אחרי הצבא של שנינו הכל יהיה קל יותר -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:34 AM
|
||
![]() may we meet again ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כרית וכריתי אתם מדהימים
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
ועכשיו הייתי מספיק אידיוט בשביל להוציא את זה במה שעל הבלוג
פשוט אין תקווה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
מישהו יכול להביא לי תוכנה להכנת גיפים כי יש גיפים שאני ממש רוצה להכין?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 00:35 AM
|
||||
תודה -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
||||||
בכיף --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
|
||||||||||
זה עוד שבע שנים, אבל כן ולאט לאט המצב ישתפר הבסיס שלך כנראה יהיה יחסית קרוב אליי אז תוכל לבקר לפעמים ועד שאני אתגייס כבר יהיה לך רישיון ולא תצטרך מלווה ואז אני אשתחרר וכבר בטח יהיה לי רישון ואני לא אצטרך מלווה והכל יהיה מדהים זה משתפר עם הזמן ♥ -------------------- עמית - 22 - מנהלת פורום מוזיקה וא. עדכונים לשעבר - מבקרת לפעמים ![]() I solemnly swear that I am up to no good --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |