![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (100) « ראשון ... 39 40 [41] 42 43 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:31 PM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:32 PM
|
||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() יש ברוטיפי שהם כלכך פילס שהם גם אוטיפי יש ברוטיפי שהם גם אוטיפי וזה הסוג הכי טוב של אוטיפי למה אני עושה פילס -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:32 PM
|
||||||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
רק לרקורד, אני כן אוהב בפלות לימון פשוט ים זמן לא אכלתי כאלה אוקיי אז הנה לך מה שאני שומע עכשיו (פשוט נכנסתי ליוטיוב והוא הציע לי שירים ששמעתי לפני אלף שנה) https://www.youtube.com/watch?v=oz7Jic9xg-c -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:33 PM
|
||||
![]() Double O Seven ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הרגת אותי הרגת אותי ברמות שלא יתוארו בעיקר אחרי שקראתי את הפאנפיק דילמאס שניוט שלח לי תכינו לי הספד יפה -------------------- הילה ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:34 PM
|
||||||
![]() ...So dark. So dark. So dark ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לאאאאאאא אגב נסי/הנהלה אני יכול לשאול שאלה -------------------- אנדי - אנגסט - מחזות זמר וכל השיט הזה - בעיקרון פרשתי - He/They ![]() ![]() Even the darkest night will end and the sun will rise - Victor Hugo --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:34 PM
|
||||||||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סך הכל עשיתי אצבע שלישית לטוני והיא החזירה לי אצבע שלישית אז הראיתי לה בתנועות מגונות את קיום יחסי המין זה מאוד תמים ומתוק (;
הו. אני כאן אם את צריכה לפרוק, אוקיי? ♥ -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:37 PM
|
||
![]() I Saved Your Life Jesse. Are You Gonna Save Mine? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קאיה, הנה שיר שאני שומע רבות בימים האחרונים https://www.youtube.com/watch?v=TxaUc412_0k
אני חושב שקאבר עם קול מעט גבוה יותר יחד עם המנגינה הזאת יהיה נהדר, אבל גם המקור(זה) נחמד מאוד המילים פשוטות ומתוקות -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:37 PM
|
||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני כאן יותר מידי לאחרונה........
למרות שאולי הגעתי לשלב הזה שאני מספיק בטוחה בעצמי ובכוח הרצון שלי כדי להאמין שלא אתמכר שוב? או שזה פשוט בגלל המפגשים. בכל אופן, היי 3: -------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:38 PM
|
||||||||
![]() שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
דווקא רציתי להצטרף לזה אבל הייתי עסוקה בלצחוק אני דפקתי את הראש שלי בקיר בטעות מרוב שלא ראיתי מרוב דמעות הצחוק אבל לא היה לי אכפת XD ברור תמים ומתוק, מאמי ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||
|
|
||
i didnt walked how u say i should walk
i walked how i wanted to walk and thats fine https://www.youtube.com/watch?v=oLAnfZR3BO8 זה^ -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מדהים
-------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:39 PM
|
||||
![]() We should just kiss like real people do ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
-------------------- I will not ask you where you came from I will not ask you and neither should you Honey just put your sweet lips on my lips We should just kiss like real people do --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:39 PM
|
||
גם הכינוי של מיטל הוא שיר שטוב להכיר קאיה
הי מיטל -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:40 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://0.media.dorkly.cvcdn.com/49/57/cad0...0d3f3dd8b5b.gif
דהפאק מה זה מייטייי 3333333> (איזה שם תרצי פה?) -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 2 2015, 15:41 PM
|
||||||
הכרתי אותו כשהוא רק יצא וממש חרשתי עליו חחחח פאק דאט ליטל מאוס קאז איימ אנ אלברטרוז -------------------- רוני - 19 - מבקר פה, מבקר שם הריני מקבל על עצמי לאהוב --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |